Hírarchívum - 2015. augusztus

Ingyenesen játszható a Civilization: Beyond Earth

Kissé késve szólunk róla, de talán még belefér egy gyors letöltés: a hétvégén ingyenesen játszható a Civilization: Beyond Earth, ha kipróbálnád Sid Meier legújabb játékát, ennél jobb alkalmad nem lesz rá!

Egy óra az új Need for Speeddel

Egyórányi gameplay-felvétel érkezett az új Need for Speedről, a videókon keresztül az autóverseny minden fontosabb részletét megvizsgálhatjuk. Lesz itt testreszabás, tuning és több különböző verseny is.

Mass Effect: Andromeda - ismerős harcrendszer

Továbbra se sokat tudni a Mass Effect univerzumát tovább bővítő új epizódról, az Andromédáról. Szerencsére akadnak sűrűn csiripelő alkalmazottak, így Chris Wynn a Twitteren most megosztott pár apróságot.

Ilyen lesz az SW: Battlefront Supremacy módja

Múltkor bemutatkozott a Blast és a Fighter Squadron játékmód, ma pedig a Battlefield-sorozatból ismert Conquest galaktikus nagytestvére, a Supremacy is, amiben Darth Vader, Luke Skywalker és Boba Fett is színre lép majd.

CoD: Advanced Warfare - datálva a Reckoning DLC

Az Activision megerősítette, hogy a Call of Duty: Advanced Warfare negyedik, egyben utolsó letölthető kiegészítése, a Reckoning szeptemberben jelenik meg PC-re és PlayStation 4-re.

Közel másfél órás Mad Max gameplay érkezett

Igen, jól olvassátok. Közel 90 percen át mozog a Mad Max. A fejlesztésért felelős svéd Avalanche ugyanis tegnap este tartott egy masszív élő streamet, ahol amellett, hogy játszottak a játékkal, rengeteg infót is megosztottak arról.

Két hét múlva kerül boltokba a ZX Spectrum Vega

Sikeresnek bizonyult a tavaly decemberben indított, közösségi finanszírozásból támogatott ZX Spectrum-visszatérés. Sir Clive Sinclair 80-as évek egyik legnépszerűbb játékgépének új változata a hónap végén debütál.

Megjelenési dátumot kapott a Smite

Hosszas bétatesztelés után jövő hét szerdán végre megérkezik az első igazi konzolos MOBA is. A mitológiai ihletésű Smite-ban kezdetben 65 játszható isten és persze egy raklapnyi összeharácsolható drágakő vár majd rád.

Final Fantasy XV - világszerte egyszerre

Szuper hírünk van a Final Fantasy-sorozat rajongóinak, a Square Enix ugyanis megerősítette, a jövőre boltokba kerülő Final Fantasy XV a világ minden pontján egyszerre fog megjelenni.

Ne várjunk a World of Warcraft 2-re

A Blizzard vezető producere, J. Allen Brack az IGN-nek adott interjút az idei Gamescomon, ahol többek között a World of Warcraft lehetséges folytatása is szóba került. A rossz hír az, hogy a Blizzard nem tervez új iterációt.