Hírarchívum - 2015. augusztus

Namco Bandai akció a Humble Bundle-n

Ismét remek akciót hirdetett a Humbe Bundle csapata. Ezúttal a Namco Bandai játékai közül szemezgethetünk, így olyan címeket szerezhetünk be nagyon olcsón, mint a Star Trek vagy az Enslaved.

Szeptembertől drágább lesz a PlayStation Plus

A Sony megerősítette, hogy szeptembertől drágulni fog az egy- és három hónapos PlayStation Plus előfizetés. A kiadott közlemény szerint a változás az éves előfizetés árát nem fogja érinteni, az továbbra is 39.99 font lesz.

Leállnak a PES 2014 szerverei

A Konami bejelentette, hogy idén novemberben leállítják a PES 2014 szervereit, így a továbbiakban elérhetetlenné válik az online mód. A játék ettől még természetesen játszható marad offline módban.

Megjelent a Gauntlet: Slayer Edition

Ma jelent meg a PS4-es kiadása a Gauntlet rebootnak, mely annak rendje és módja szerint meg is kapta a saját kis launch trailerét. A játékon sokat változtattak a fejlesztők, így egy nagyobb frissítés is kijött a PC-s változathoz.

A Bandai Namco adja ki a Get Event

A Painkiller: Hell & Damnationről elhíresült Farm 51 bejelentette, hogy a Bandai Namco fogja kiadni készülő játékukat. A kiadó nagy reményeket fűz a jövőre érkező Get Evenhöz.

Quantum Break - íme, a szereposztás

A Gamescomon végre egy hosszabb gameplay videót is megnézhettünk a Remedy készülő játékából, a Quantum Breakből. A címhez élőszereplős sorozat is készül, melynek most leleplezték a szereposztását.

GC 2015: Akciódús traileren a Crossout

Eddig nem igazán láthattuk mozgás közben a Gaijin Entertainment posztapokaliptikus járműves akciójátékát, a Crossoutot. Most azonban megtörték a csendet és a Gamescom alkalmából közzétettek egy gameplay trailert.

GC 2015: Hét percen át mozog a For Honor

Az E3 óta nem nem sokat láttunk a For Honorból, azonban a Gamescom alkalmából most előkerült egy közel hétperces videó a címből, melyben új játékmenet-jeleneteket nézhetünk meg.

Bezárt a Woolfe: The Red Hood Diaries fejlesztője

A Woolfe: The Red Hood Diaries mögött álló GriN Multimedia csődöt jelentett és lehúzta a rolót. A csapat túl nagy fába vágta a fejszéjét, finanszírozási problémákba botlottak, így a játék második epizódjáról is lemondhatunk.

Mindenki kipróbálhatja a Rising Thundert

Miután sikerrel zárult a júliusi alfateszt és a hálózat kód átment a vizsgán, így Radiant Entertainment mindenki számára elérhetővé tette a free-to-play robotos verekedős játékot, a Rising Thundert.