Hírarchívum - 2016. április

Valley - új játék a Slender: The Arrival alkotóitól

Új játékot jelentett be a Blue Isle Studios, amely egy belső nézetű akció-kaland lesz. A legfontosabb eszközünk az exoskeletonunk, amely azt is lehetővé teszi, hogy kedvünk szerint vegyük el mások életét.

Guitar Hero MMO készült az Activisionnél

Szerencsére azonban sosem készült el, a játék munkálatait akkor állították le, amikor az Activision úgy döntött, ideje pihentetnie a sorozatot. A Hero Worldben egy klub üzemelése lett volna a feladatunk.

Mégis elkészülhet az 1666?

Az 1666 az Assassin's Creed atyjának új projektje volt, amit még a THQ-nál kezdett el hegeszteni. Miután a csapata átkerült a Ubisofthoz, a fejlesztést leállították, ezek után elég nagy meglepetés lenne, ha mégis elkészülhetne a játék.

Játékkiadásba vág a GameStop

Kiadói részleget alapított a világ legnagyobb videojátékos üzletlánca. A GameStop olyan fejlesztőcsapatokkal szerződött le eddig, mint az Insomniac Games, a Ready at Dawn, a Frozenbyte és a Tequila Works.

Kiderült, hogy mikor jön a World of Warcraft: Legion

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a World of Warcraft hatodik kiegészítőlemeze. A játékot már elő is rendelhetik a rajongók, akik így idő előtt hozzáférhetnek majd az új kaszthoz.

Nem lesznek exkluzív játékok a PS4K-hoz

Újabb részletek láttak napvilágot a felturbózott PlayStation 4 kapcsán. Ezúttal a hardverről tudtunk meg pontosabb információkat, illetve kiderült az is, hogyan előzi meg a Sony, hogy fragmentálódjon a játékostábora.

Blogajánló: Kényelem vagy lustaság?

A modern technika kényelmes világában gyakran elfeledkezünk arról, hogy nem mindig volt internet és wifi, sőt ma már többen élni sem tudnánk nélküle. Godach blogjában a modern világ kényelmének előnyeiről és hátrányairól értekezik.

Júliusban jön a Song of the Deep

Július közepén jelenik meg az Insomniac Games által fejlesztett oldalnézetes, metroidvania stílusú akció-kalandjáték, a Song of the Deep. A vízalatti móka egy új trailert is kapott.

Két új VR-játékot is bejelentett az Insomniac

A Ratchet & Clanket és a Sunset Overdrive-ot is fejlesztő Insomniac Games két új Oculus Rift-exkluzív alkotást jelentett be. A stúdió így már három VR-játékon is dolgozik.

Gears of War 4 - a kampány 30 fps-sel fut majd

Rod Fergusson megerősítette, hogy a Gears of War 4 fejlesztése során hasonló teljesítményt céloztak meg, mint a Gears of War: Ultimate Edition esetében: azaz a kampány 30, a multi pedig 60 fps-sel fog futni.