Hírarchívum - 2016. április

Ilyen gép kell a Mirror's Edge: Catalyst alá

Ha meghívtak a bétatesztre, vagy csak simán szeretnél beruházni a PC-s Mirror's Edge: Catalystbe, akkor most már tudni fogod, hogy a masinád elbírja-e Faith legújabb kalandját. Befutott a játék gépigénye.

Friss jelenetek a Warcraft-film új előzetesében

A Legendary Pictures fellőtte a netre a Warcraft-film második előzetesét, amely ugyan számos ismerős felvételt tartalmaz, de kapunk eddig soha nem látott jeleneteket is. Júniusban mindenki moziba megy.

No Man's Sky - a végtelenbe és tovább

A No Man's Sky kétségtelenül az év egyik legjobban várt játéka, mégse teljesen világos, mit is kínál majd a Hello Games grandiózus vállalkozása. A cég vezére most egy 15 perces videóban igyekszik a főbb pilléreket bemutatni.

Street Fighter V - Guile is ringbe száll

Hónap végén újabb DLC-karakterrel bővül a Street Fighter V eddigi felhozatala. A társasághoz csatlakozik Guile, aki egy ideig mindenki számára ingyenesen lesz majd elérhető.

Mafia III - akcióban és brutalitásban nem lesz hiány

Eddig nemigen láthattuk mozgás közben az új Mafiát, így joggal támadtak kétségeid afelől, mit és hogyan kínál majd a sorozat harmadik része. A legújabb gameplay ízelítő azonban tartalmas kóstolót és egyben választ is ad a kérdésre.

Új shooteren dolgozik John Romero?

Minden jel szerint John Romero, a Doom és a Quake társfejlesztője is felszáll a VR-vonatra. Egy Twitter-bejegyzés szerint ugyanis új PC-s játékon dolgozik, ami ráadásul egy shooter lesz, és jó eséllyel VR-támogatást is kap.

Májusban jön a konzolos The Park

Eredetileg év elején kellett volna megjelennie a The Park konzolos változatainak, de erre végül nem került sor. A várakozásnak azonban hamarosan vége, a Funcom ugyanis megerősítette, májusban PS4-re és Xbox One-ra is jön a játék.

The Technomancer - hétperces túra a vörös bolygón

Vadonatúj előzetest kapott a Focus Home Interactive szerepjátéka, a Marson játszódó The Technomancer. A felvétel ízelítőt ad a karakterkészítésből, a kraftolási lehetőségekből és természetesen a harcból is.

Októberben jelenik meg a Mafia III

Megérkezett a tegnap Twitteren beharangozott Mafia III-előzetes. A történetközpontú, elképesztően hangulatos trailer vadonatúj játékmenet-pillanatokat és megjelenési dátumot is tartalmaz.

Xbox One - megérkeztek a felújított gépek

A Microsoft Magyarországon is megkezdte a felújított (refurbished) Xbox One-ok forgalmazását, melyek legfeljebb 90 ezer forintért vihetők haza a különböző beszámítási akciók révén.