Hírarchívum - 2016. április

Hamarosan Xbox One-ra is megjelenik a Superhot

Május első napjaiban Xbox One-ra is megjelenik a PC-n már nagy népszerűségnek örvendő Superhot. Cezary Skorupka, a játék dizájnere szerint a dátum "betonbiztos".

Launch trailert kapott a Hitman második epizódja

Jövő hét elején érkezik a Hitman második, olaszországi epizódja, melyben egy biomérnököt kell eltenni láb alól. A közeledő megjelenés alkalmából befutott a launch trailer.

Rocket League - jövő héten jön a kosárlabdás DLC

Jövő héten új játékmóddal bővül a Rocket League, hiszen megérkezik a beígért kosárlabdás kiegészítő. A frissítés ingyenes lesz, de pár euróért NBA-s zászlókkal díszíthetjük a járgányunkat.

Nevet váltott az ősszel érkező Twin Souls

A Tenchura emlékeztető Twin Souls ezentúl Aragami néven fut. A Lince Works egyébként remekül halad a munkálatokkal, ősszel már a megjelenésnek örülhetünk. Lesz belőle PlayStation 4-es verzió is.

Jön a hivatalos Sega Mega Drive-emulátor

A hónap végén landol a Steamen a Sega Mega Drive Classics Hub, amely egyfajta hivatalos emulátor lesz. A keretprogramért nem kell fizetni, a klasszikus Mega Drive-os címekért már igen. Nosztalgiára fel!

Ekkor jön a PC-s definitív Ori and the Blind Forest

A márciusi premiert lekéste a PC-s Ori and the Blind Forest: Definitive Edition, de az áprilisit már nem fogja. A Microsoft végre megerősítette a dátumot, a jövő héten már játszhatunk a felturbózott platformerrel.

2017-re csúszik a Horizon: Zero Dawn?

A megbízható iparági bennfentes, Shinobi szerint a Guerilla Games mégsem készül el idén a Horizon: Zero Dawnnal, így a premier csak 2017 elején várható. Hivatalos megerősítés még nincs, szóval reménykedhetünk.

Hétfőn mutatkozik be John Romero új játéka

Igaznak bizonyultak a korábbi szóbeszédek, tényleg FPS-en dolgozik a Doom és a Quake atyja. A projektbe beszállt az id Software társalapítója, Adrian Carmack is. A lepellerántásra jövő hét hétfőn kerül sor.

Kétféle speciális kiadással jön a Mafia III

A héten már láthattunk pár kedvcsinálót az októberben megjelenő Mafia III-ról, amit már elő is rendelhetünk némi bónuszért cserébe. A játékból háromféle kiadás lesz és válthatunk hozzá szezonbérletet is.

Battlefleet Gothic: Armada - itt a launch trailer

Ma landol a Steamen a Warhammer 40K univerzumában játszódó stratégia, a Battlefleet Gothic: Armada. A Tindalos csapata a klasszikus társasjátékot vette alapul, és a látottak alapján remek munkát végzett.