Hírarchívum - 2016. április

A Microsoft leállítja az Xbox 360 gyártását

Tizenegy év után végleg búcsút intünk a redmondiak legsikeresebb konzoljának, az Xbox 360-nak. A Microsoft megerősítette, leállítja a gép gyártását, viszont az online szolgáltatásokat nem lövi le.

Shadow Complex - májusban jön PlayStation 4-re

Ahogy azt a Chair Entertainment ígérte, jövő hónapban PlayStation 4-re is ellátogat a Shadow Complex újrahangolt változata, ami egyelőre csak PC-n és Xbox One-on kipróbálható.

Hellblade - a harcrendszer is kapott egy videónaplót

Talán még egyetlen játék fejlesztése se volt annyira részletesen dokumentálva, mint a Ninja Theory-féle Hellblade-é. A készítők ezúttal a játék harcrendszereréről mesélnek, ami alaposan eltér majd a csapat eddigi játékaiban megismertektől.

Trailert kapott A hét mesterlövész remake

Szóval az MGM úgy döntött, hogy a Ben Hur után egy másik nagy klasszikusát, A hét mesterlövészt is modern köntösbe öltözteti. Az előzetes alapján nagyon trendi, nagyon modern, nagyon laza lesz a remake.

Nintendo NX - rengeteg játékkal játszhatunk majd

A legtöbb pletyka eddig csak a Nintendo NX képességeiről szólt, arról viszont semmit nem hallhattunk, milyen vagy mennyire erős játékkínálattal rajtol el a gép. A mindig jól értesült Emily Rogersnek most már erről is vannak információi.

Percek alatt összejött a pénz a Dark Souls-társasra

A Steamforged Games és a Bandai Namco tegnap indította el a Dark Souls-társasjáték Kickstarter-kampányát, ahol mindössze három perc kellett ahhoz, hogy összejöjjön a kért 50 ezer font.

Pyre - szerepjátékon dolgozik a Bastion készítője

A Supergiant Games lerántotta a leplet a legújabb projektjéről. A Pyre egy csapatalapú RPG lesz PC-re és PlayStation 4-re, hőseinkkel a purgatóriumból kell olajra lépnünk, miközben felmentést nyerünk a bűneink alól.

Hearthstone - dátumot kapott az új kiegészítő

A Whispers of the Old Gods 134 új lappal érkezik, s most már azt is tudjuk, mikor. A Blizzard korábban április végére lőtte be a kiegészítő dátumát és nem is változtattak: már a jövő héten lecsaphatunk rá.

Let it Die - őrület és erőszak az új trailerben

Ha a Killer7 és a No More Heroes fejlesztője azt mondja, hogy egy vérgőzös free-to-play brawlert készít, akkor biztosak lehetünk abban, hogy remekül fogunk szórakozni. Jöhet egy brutális filmes trailer?

Umbrella Corps - antarktiszi mészárszék

Az antarktiszi bázis ismerős lehet a Resident Evil-rajongók körében, hiszen itt ért véget a Codename: Veronica. A fagyos helyszín benne lesz a multiplayerre kihegyezett spin-offban is - lássuk mozgás közben!