Hírarchívum - 2017. június

Past Cure - az Eredet ihlette

Bemutatkozott a berlini független Phantom 8 Studio első fejlesztése, a Past Cure, amiben az Eredethez hasonlóan az álom- és valóvilág összemosódása adja majd a keretet a főhős, Ian eszement kalandjához.

Elkezdődött az Xbox Ultimate Game Sale

Hivatalosan is kezdetét vette a Xbox szokásos nagy nyári leárazása, az Xbox Ultimate Game Sale, ami során a legújabb játékok mellett ezúttal is kedvezményes áron szerezhetjük be az Xbox 360 klasszikusait.

LawBreakers - elstartolt a nyílt bétateszt

Egy alfateszt majd zárt bétakör után a mai napon elrajtolt Cliff Bleszinski legújabb shooterének, a LawBreakersnek a PC-s nyílt bétatesztje, ami közel egy héten át lesz kipróbálható.

Shenmue III - a Gamescomon jönnek a friss infók

Yu Suzuki és csapata egy friss bejegyzésben erősítette meg, hogy biztosan kilátogatnak az idei kölni Gamescomra, ahol a közösségi finanszírozással is megtámogatott Shenmue III új látnivalói mellett friss információkat is kapunk.

Watch Dogs 2 - jövő héten jön a partimód

Jövő héten mutatkozik be a Watch Dogs 2 következő ingyenes frissítése, ami többek között a 2-4 fős partimódot is tartalmazni fogja, így haverjainkkal karöltve fedezhetjük majd fel San Franciscót.

Hivatalos: Pókember kimarad a Venom-filmből

Maga Kevin Feige, a Marvel filmes törekvéseit egyengető úriember erősítette meg azokat a híreszteléseket, miszerint Pókember kimarad a Tom Hardy főszereplésével készülő Venom-filmből.

Drága lesz itthon a SNES Mini

A hazai játékboltok többsége már beárazta a Nintendo soron következő retrokonzolját. Biztosan lesznek, akiket a viszonylag vaskos árcédula tart majd vissza az előrendelésben, de borítékolható, hogy így is hiánycikk lesz a SNES Mini.

Augusztusban érkezik a felújított StarCraft

A Blizzard bejelentette a StarCraft Remastered napra pontos megjelenési dátumát, és egyúttal a csomag áráról is lehullott a lepel. A remaster felújított látványt és hangzást ígér, a játékmenet viszont maradt a régi.

Game Boyt csinál a telódból az androidos kiegészítő

A Hyperkin kiegészítőjével az eredeti Game Boyt idézi majd az androidos okostelefonod, sőt, még az eredeti kazettáiddal is megbirkózik majd! Videón is meg tudjuk mutatni a kicsikét.

Nem bántja a Microsoft a rajongók PC-s Halóját

Nem kell tartaniuk a Microsoft ügyvédeitől az Installation 01 fejlesztőinek, a srácokat maga a 343 Industries nyugtatta meg, hogy nem bántják a projektet, amíg azon nem akarnak pénzt keresni.