Hírarchívum - 2017. szeptember

Rockstar-klasszikusok jönnek PlayStation 4-re

A Rockstar eddig is törekedett arra, hogy a klasszikus játékait modern platformokra költöztesse, és ez a jó szokás továbbra is jellemzi a stúdiót. Most újabb négy címről derült ki, hogy nemsokára Playstation 4-re is megjelennek.

Ekkor érkezik Switch-re az Oxenfree

A napokban újra lehetett hallani a misztikus kalandjáték, az Oxenfree Nintendo Switch-portjáról. A Night School Studio elárulta, hogy pontosan mikor jelenik meg a cím a Nintendo konzolján.

Holnapig ingyenes a Fallout Steamen

Holnap délelőttig ingyenesen tölthetik le a Steam-fiókkal rendelkezők a Falloutot, és ha tetszik, örökre meg is tarthatják azt. Akinek tetszettek a franchise legutóbbi részei, de az első kimaradt neki, annak kötelező darab lehet.

Ilyen egy FIFA 18-meccs Switch-en

Miután tegnap nyilvánosságra hozta az EA Sports, hogy milyen hiányosságokkal kell majd megküzdeniük a Nintendo Switch-tulajoknak a FIFA 18-ban, most egy teljes mérkőzés videója is felkerült az internetre.

Battlefront II - ízelítő az egyjátékos kampányból

Az Electronic Artsnak hála új trailerrel gyarapodtunk Star Wars: Battlefront II-fronton. Ezúttal azonban nem általános kedvcsinálót kaptunk, hanem egyenesen az egyjátékos kampányba kukkanthatunk bele.

Önállósodik a PUBG fejlesztőcsapata

Egészen komoly méreteket ölt a PlayerUnknown's Battlegrounds tábora, és a várakozások szerint a növekedés nem mostanában fog leállni. A Bluehole éppen ezért úgy döntött, hogy külön cégbe szervezik a fejlesztőcsapatot.

Assassin's Creed: Origins - itt az új előzetes

Kevesebb mint egy hónap múlva érkezik a Ubisoft talán legnevesebb sorozatta, az Assassin's Creed aktuális epizódja. Rengeteg felvételt láthattunk már a játékról, most viszont egy minden eddiginél érdekesebb trailer érkezett.

Kikapcsolható a töréslassító kamera az új NFS-ben

Sok gameplay felvétel került már ki a nyilvánosság elé a hamarosan érkező Need for Speed: Paybackről, most azonban egy eddig nem látott újdonságot árultak el a fejlesztők a játékkal kapcsolatban.

Így fogadták a Cupheadet

Ma került a boltokba a Studio MDHR platformere, a Cuphead. Az oldalnézetes játékot nagy várakozások előzték meg a szakmán belül, és most, hogy végre megjelent, be is gyűjtötte az első értékeléseket.

Masszív frissítést kapott a Rocket League

A Psyonix hivatalosan is bemutatta a Rocket League őszi frissítésének tartalmát. A lista igen impozánsra sikeredett, hiszen a több mint 90 kozmetikai újdonság mellett, végre bekerül a LAN-támogatás is a játékba.