Hírarchívum - 2017. december

Hárommilliós játékoscsúccsal tetőzött a PUBG

Az ünnepek alatt sokan múlatták az idejüket a PC-s PlayerUnknown’s Battlegroundsszal, így szinte borítékolható volt az újabb rekord. A Steamen egyidejűleg 3 millió játékos nyomult a játékkal.

Hello Neighbor - Switch-re és PS4-re is?

Ugyan a Hello Neighbor nem hagyott bennünk maradandó élményeket, úgy néz ki, a Dynamic Pixel csapata Nintendo Switch-re és PlayStation 4-re is elhozza a lopakodós címet. Legalábbis a korhatár-besorolásért felelős hivatal szerint.

Rajongói Battle Royale-módot kapott a CS:GO

Korábban már felreppentek szóbeszédek arról, hogy Battle Royale-móddal vértezik fel a Counter-Strike: Global Offensive-et, de most a rajongók vették kezükbe az ügyet, egyelőre egy nemhivatalos moddal kell beérnünk.

Így néz ki most az Iron Harvest

A KINGArt Games egy ígéretes RTS-t fejleszt a lengyel grafikus, Jakub Różalski által megálmodott világ alapján. Az Iron Harvest dinamikus pusztíthatóságot kínál, most végre belenézhetünk a jelenlegi verzióba.

Júniusban jön a Red Dead Redemption 2?

Egy dán áruház weboldala szerint június elején érkezik a Rockstar Games westernjátéka. Alapesetben figyelmen kívül hagynánk a hírt, ám anno ugyanez a bolt szellőztette meg - helyesen - a GTA V dátumát is.

Véget ér a Gran Turismo 6 online támogatása

Idén ősszel jelent meg a Gran Turismo legújabb felvonása, így érthető, hogy az előző rész támogatására már nem marad energiája a Polyphony Digitalnak. A készítők bejelentették, hogy a PS3-as epizód online szolgáltatásai leállnak.

Nézzünk bele a Dead Dozenbe!

Újra belenézhetünk az orosz Fntastic csapatának multiplayerre kihegyezett zombis shooterébe. A sztori szerint tizenkét katona ragad egy elhagyatott szovjet kutatóbázison Szibériában. Az elhullott társak ghoulként térnek vissza a halálból.

2017 legolvasottabb cikkei a Gamekapcson

A folytatódik az évzáró cikksorozatunk, a legolvasottabb híreink után következzenek a legnépszerűbb cikkek! Idén is domináltak a tesztek, azonban a filmkritikák is képviseltetik magukat a listán.

Diablo III - vissza a kilencvenes évekbe

Januárban visszatér a Diablo III Darkening of Tristram eseménye, amely az első Diablót hivatott megidézni a sorozat legutóbbi részében. Korhű körítés és az eredetire emlékeztető tartalom vár a rajongókra.

Lebukott a Destiny 2 második kiegészítője

Gods of Mars alcímmel érkezik majd a Destiny 2 második letölthető kiegészítője, a csomagot a PlayStation Store buktatta le a hivatalos bejelentés előtt. Ahogy azt a cím is sejteti, a DLC a vörös bolygóra kalauzol el bennünket.