Hírarchívum - 2017. április

Így fut konzolokon a Prey demója

Pénteken élesedett Xbox One-on és PS4-en a Prey demója, melyet jó szokásához híven a Digital Foundry tüzetesebben is átvizsgált. A játék technikailag nagyrészt rendben van, csak kisebb hibákkal találkoztak a rovat munkatársai.

Javítgatják a Sniper: Ghost Warrior 3-at

A héten jelent meg a Sniper: Ghost Warrior 3, azonban az alapváltozat kisebb-nagyobb hiányosságokkal és problémákkal küszködik. A napokban érkezett már egy javítás, de további foltok várhatók. Közben ingyenessé vált a Season Pass.

A teljes Dead Space-trilógia játszható Xbox One-on

Ha az Outlast 2-nél akciódúsabb rettegésre vágysz a hosszú hétvégén, akkor érdemes leporolnod a Dead Space-sorozatot, ugyanis most már az egész trilógia játszható Xbox One-on.

Free-to-play modellre vált az Awesomenauts

A Ronimo Games bejelentette, hogy jövő hónap végén free-to-play modellre vált oldalnézetes MOBA-platformer játékuk, az Awesomenatus. A régi játékosok megtarthatják eddig megszerzett karaktereiket, de az újakért már fizetni kell.

Destiny 2 - májusban játékmenet-videót is kapunk

Március végén leplezte le az Activision a Destiny folytatását, az első játékmenet-videókra azonban még kicsit várni kell. Jövő hónap közepén a youtubereknek tartanak egy eseményt, ahonnan nagy eséllyel már gameplay anyagot is kapunk.

E3 2017: Két új címmel készül a Bethesda?

A Bethesda már kiküldte az E3-as meghívókat a sajtó képviselőinek - ezeken olyan artwork látható, ami azt sugallja, hogy a kiadó két új játékot is bejelent a rendezvény során. Talán az új Wolfensteint és a The Evil Within folytatását?

Victor Vran - nyakunkon a Motörhead-kiegészítő

Augusztusban lesz két éve, hogy a Haemimont Games bejelentette a Motörhead: Through the Ages kiegészítőt a Victor Vranhoz. Május végén végre megkapjuk a csomagot, amit a zenekar története és dalszövegei ihlettek.

Már 30 millió játékosa van az Overwatchnak

Az Overwatch regisztrált felhasználóinak száma már átlépte a 30 milliót - tudtuk meg a Blizzard Entertainment legújabb helyzetjelentéséből. Havonta átlagosan 2,2 millió új játékossal bővül a shooter.

Nioh - képeken a Dragon of the North DLC

A Koei Tecmo új látnivalókat tett közzé a Nioh első kiegészítőjéről. A Dragon of the North DLC-re már nem kell sokat várni, a jövő héten csaphatunk le rá PS4-en. A fagyos éjszakon nem lesz könnyű boldogulni.

Injustice 2 - Joker hivatalosan is beköszönt

A héten már láttunk egy kiszivárgott videót Jokerről, így a NetherRealm nem várt tovább, formálisan is bejelentette az Injustice 2 következő karakterét. Az új trailerben késekkel és bombákkal támad ellenfeleire.