Hírarchívum - 2017. július

Hellblade - menekülés az égő faluból

Közeledik a Hellblade: Senua’s Sacrifice megjelenése, így lassan napi szinten záporoznak a gerillafejlesztés első fecskéjének friss látnivalói. A legújabb felvételen egy égő városból kell kiszabadulnia Senuának.

ARK: Survival Evolved - kicsit csúszik a premier

Kisebb problémák adódtak az ARK: Survival Evolved augusztus elejére tervezett megjelenésével, így a Studio Wildcard csapata úgy döntött, elhalasztja a premiert. Szerencsére csak három hétről van szó.

Shadow of War - The Agonizer is bemutatkozott

A Silicon Valley egyik népszerű színésze, Kumail Nanjiani alakításában lesz majd látható a Middle-earth: Shadow of War egyik levadászandó ork vezetője, a The Agonizer. A friss felvétel a kulisszák mögé kalauzol el minket.

Augusztus 8-án jön a Sine Mora Ex

Az annak idején, a magyar Digital Reality és a Grasshopper Manufacture közös szerelemgyerekeként megjelent Sine Mora most egy felújított változattal tér vissza az összes főbb platformon.

HWSW: Itt vannak a Radeon RX Vega videokártyák

Hivatalosan is bejelentette Radeon RX Vega videokártyáit az AMD. A korábbi pletykáknak megfelelően három kártya érkezik, jelen állás szerint a Titan Xp egyelőre nem kap konkurenst - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Jövőre folytatódik a Battlefield-sorozat?

A múlt héten tartotta aktuális pénzügyi esztendőre vonatkozó beszámolóját az Electronic Arts, ahol a kiadó vezérigazgatója, Andrew Wilson állítólag a befektetőknek megerősítette, 2018-ban mutatkozik be az új Battlefield.

Brit toplista: a Crash-trilógia vitte a júliust

Újabb hét, újabb Crash Bandicoot N. Sane Trilogy-győzelem, ami azt is jelenti, hogy a megjelenés óta eltelt öt hétből négyet simán az Activision játéka nyert, ezzel pedig a leghosszabb ideje uralkodó PlayStation 4-exkluzív címet is bezsebelte.

Elérhető a Tower of Time korai változata

A stratégiák és a klasszikus RPG-k játékmenetét ötvöző Tower of Time Early Access-változata már elérhető a Steamen. Ha minden igaz, a teljes játékra ez év végéig kell várnunk.

Sztorialapú MyGM mód az NBA 2K18-ban

Nem csupán a karriermódnak lesz saját története az NBA 2K18-ban, a franchise mód is narratív elemeket kap. Egy vagy több csapat játékosaiért és pénzügyeiért felelünk benne, de sokkal élvezetesebb lesz így.

Sinner - a kínaiak válasza a Dark Soulsra

A hétvégén tartott ChinaJoy 2017 rendezvényen a kínai Darkstar Games bejelentette a Sinner című akció-RPG-jét, amely erős hasonlóságot mutat a Dark Soulsszal. Kegyetlen harcok és brutális főellenségek várnak ránk.