Hírarchívum - 2017. május

Megérkezett a Mafia III új DLC-je

A második kiegészítő a Stones Unturned alcímet viseli, a főszerepet pedig Lincoln mellett John Donovan kapja benne. Hőseink összeállnak, hogy levadásszák régi riválisukat, hadjáratuk pedig egy sziget felé sodorja őket.

Megvette a Take-Two a Kerbal Space Programot

Nem akármilyen címmel bővült a Grand Theft Autót és a BioShockot is jegyző Take-Two portfóliója: a kiadó megvette a Kerbal Space Programot, mostantól az ő támogatásával zajlik tovább a játék fejlesztése.

Közel teljes az új Marvel vs. Capcom karakterlistája

A Capcom ugyan még adós a hivatalos megerősítéssel, de egy, a Marvel vs. Capcom-ügyekben mindig jól értesült NeoGAF-júzernek hála szinte a teljes karakterfelhozatalt ismerjük már.

A Square Enix hajlandó lenne megválni a Hitmantől

A Square Enix nem ragaszkodik a Hitmanhez, az IO Interactive leendő vevője vihetné a bérgyilkosos sorozatot is. A fejlesztőcsapat sorsáról azonban még mindig nincsenek konkrét információk.

Új főhőssel készülhet el a Bayonetta 3

Alaposan felpörögtek az események a PlatinumGames körül, de amíg a csapat az elmúlt időkben a korábbi klasszikusai PC-s változatán dolgozott, arról sem feledkezett meg, hogy a rajongók a Bayonetta folytatását is nagyon várják.

Külön is megjelenhet a felújított Modern Warfare

A Gamefly után egy másik nagy áruház, a japán Amazon oldalán is felbukkant a Call of Duty: Modern Warfare Remastered különálló, PlayStation 4-es változata. Az időközben eltávolított adatlap szerint júniusban érkezik az önálló kiadás.

Júliusban jelenik meg a Bastion alkotóinak új játéka

A Bastiont és a Transistort is jegyző Supergiant Games megerősítette, hogy következő játékuk, a Pyre július közepén jelenik meg, PC-re és PlayStation 4-re. Egy partialapú szerepjátékkal lesz dolgunk.

Agents of Mayhem - járgányokkal is csapathatjuk

A Saints Row alkotóinak legújabb játéka, az Agents of Mayhem legfrissebb előzetese azokat a járgányokat mutatja be, amelyek segítségével Szöul utcáin fogunk közlekedni.

Lebukott az új Assassin's Creed főhőse?

Bár a Ubisoft csak az idei E3-on szeretné leleplezni az új Assassin's Creed-játékot, mégis olyan tempóban szivárognak az Assassin's Creed: Origins információi, hogy lassan nem lesz mit bemutatnia a kiadónak Los Angelesben.

Hivatalos: augusztusban jön a Sonic Mania

Miután a Steamen idő előtt kiszivárgott a Sonic Mania megjelenési dátuma, a Sega úgy döntött, nem vár tovább, és hivatalosan is megerősíti, hogy augusztusban tér vissza a kék sündisznó.