Hírarchívum - 2017. október

Mától elérhető a PES Card Collection

A Konami bejelentette, hogy mától elérhető a PES Card Collection kártyajáték. A kizárólag mobilon játszható cím a futballmenedzserek és a kártyajátékok egyvelegével próbálja szórakoztatni felhasználóját.

MGS V: The Phantom Pain - megjött az új update

A Konami hivatalosan is bejelentette, hogy elérhető a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain frissítése, amely támogatja a PlayStation 4 Prót is. Ezzel együtt természetesen sokkal jobban is néz ki Kojima legutóbbi nagy dobása.

Ghost of Tsushima - a fejlesztők mesélnek róla

A tegnapi Sony-konferencia egyik nagy durranása kétségkívül az a Ghost of Tsushima volt, melyet az inFamous alkotói készítenek, immár három esztendeje. A fejlesztők most egy videóban árulnak el érdekességeket a játék kapcsán.

Apex Construct - izgalmas VR-cím a láthatáron

Az újonnan alakult független fejlesztőstúdió, a Fast Travel Games bemutatta első alkotását, amely egy vérbeli akció-kaland VR-anyag lesz Apex Construct címmel. A játék a távoli jövőben fog játszódni, gonosz robotok között.

Nagyon kelendő a SNES Classic

Egészen parádés eladási számokat produkál a Nintendo retrokonzolja, ugyanis már több mint kétmillió példány talált gazdára belőle világszerte. Ez a szám még erősebbnek tűnik, ha hozzátesszük, hogy szeptember végén jelent meg a gép.

Escape from Tarkov - rövidesen nyílt bétázhatunk

A Battlestate Games újra szóba hozta az Escape from Tarkov nyílt bétatesztjét, amelyre még idén sor fog kerülni a fejlesztők szerint. Jelenleg még a zárt teszt zajlik, de a következő két hónap valamelyikében mindenki számára megnyílik a játék.

Elképesztően jól fogy az új Super Mario

A tegnapi nap folyamán nálunk is láthattátok az elmúlt hét brit játékeladási toplistáját, amelyen szoros küzdelemben, második helyen futott be a Super Mario Odyssey az új Assassin's Creed mögött. Ez az eredmény nem véletlen.

67,5 milliónál jár a PlayStation 4

Megérkezett a Sony legfrissebb pénzügyi jelentése, amiből természetesen a PlayStation-üzletág teljesítményére is fény derült. A PlayStation 4 még mindig nagyon kelendő, 67,5 millió darabot szállítottak le belőle a boltoknak.

Véget ér a House of Cards

A készülőfélben lévő hatodik évaddal véget ér a Netflix egyik első saját gyártású sorozata, a House of Cards. A döntést állítólag már hónapokkal ezelőtt meghozták, és nincs összefüggésben Kevin Spacey botrányával.

Nyakunkon a Rocket League Switch-változata

Kiderült, hogy mikor válik elérhetővé a Rocket League Nintendo Switch-változata, a jó hír pedig az, hogy nem is kell rá sokat várnunk. A port exkluzív tartalmakat is kap, ráadásul keresztplatformos játékra is lesz lehetőségünk benne.