Hírarchívum - 2017. február

Avatar-játékot készít a The Division csapata

Ugyan az Avatar második részének premierje még igencsak odébb van, de a Ubisoft és a Fox Interactive már most bejelentette, hogy a The Division fejlesztőcsapata gőzerővel dolgozik egy Avatar-játékon.

Mass Effect: Andromeda gameplay - egy rejtélyes jel

Az IGN jóvoltából érkezett egy meglehetősen tartalmas Mass Effect: Andromeda játékmenet-bemutató. A majdnem 18 perces kedvcsináló Peebee lojális küldetését részletezi.

Játékárusításba kezd a Twitch

Hamarosan új funkcióval bővül a Twitch, a népszerű streaming-felület ugyanis játékok árusításába vágja a fejszéjét, vagyis a jövőben a Twitch oldalán keresztül is lehetőségünk lesz vásárolni.

Újraindul a The Secret World

A Funcom aktuális pénzügyi beszámolóján jelentette be, hogy újraindítja a The Secret Worldöt. A tervek szerint alaposan megújul a játék, így nemcsak az újonnan csatlakozó kalandoroknak, de a veteránoknak is bőven kijut majd a változásokból.

Még mindig elképesztően népszerű a Minecraft

A Minecraft hivatalos Twitter-oldalán jelentették be a fejlesztők, hogy még mindig elképesztően népszerű a játék, amiből csak az elmúlt fél évben több mint 20 millió példány talált gazdára.

Tavasszal indul az Xbox Game Pass

Kihívót kap az EA Access, Phil Spencer ugyanis hivatalosan is bemutatta a Microsoft saját szolgáltatását, a tervek szerint legkésőbb tavasszal bemutatkozó Xbox Game Pass előfizetéses megoldást.

Demót kapott a Halo Wars 2

Ha eddig bizonytalan voltál a Halo Wars folytatásának megvásárlásában, akkor remek hírünk van, a Microsoft ugyanis megerősítette, hogy próbaváltozatot kap a játék. Az Xbox One-tulajok már be is zsebelhetik a demót.

Van olyan Switch-játék, amivel nem játszhatsz tévén

A Voez című japán fejlesztés csak a konzol handheld módját támogatja, ugyanis kizárólag érintőkijelzőn keresztül lehet irányítani. Egyelőre egyetlen ilyen Switch-játékról tudunk, de valószínűleg lesznek követői a fejlesztőknek.

Ezek lennének a PlayStation Plus márciusi játékai?

Már-már menetrendszerűen szivárgott ki a PlayStation Plus játékfelhoztalának egy része, szokás szerint a PlayStation 4-es kínálat lepleződött le idő előtt. A hivatalos bejelentés holnap várható.

Peter Moore elhagyja az EA-t, a Liverpoolhoz igazol

Búcsút int a videojátékoknak Peter Moore, aki jelenleg az Electronic Arts kompetitív játékokkal foglalkozó részlegét vezeti. A szülővárosába megy, és kedvenc focicsapata, a Liverpool FC vezérigazgatója lesz.