Hírarchívum - 2017. január

Filmes híreket mondunk

Immáron hivatalos, hogy nem Ben Affleck rendezi a következő Batman-filmet. A Splinter Cell-adaptáció továbbra is készül, megkezdődött a Han Solo-mozi forgatása és Cameron hamarosan elkezdi forgatni az új Avatar-részeket.

Xbox One - billentyűzettel és egérrel?

Phil Spencer, az Xbox-divízió elnöke a Twitteren egy rajongói kérdésre válaszolva hintette el, hogy a Microsoft nagyon szeretné, ha a jövőben teljes körű billentyűzet -és egértámogatást kapna az Xbox One.

Nier: Automata - többféle befejezés, 25 óra játékidő

Yosuke Saito, a Nier: Automata producere egy videóinterjúban több érdekes részletet is elárult a játékkal kapcsolatban. Többek között szó esett a játékidőről, illetve egy lehetséges Nintendo Switch-átiratról is.

Fallout 4 - jön a PlayStation 4 Pro-támogatás

Ugyan a Fallout 4-hez előreláthatólag több letölthető kiegészítés már nem érkezik, a Bethesda azért nem hanyagolja el a játékát. Jövő héten jön a következő frissítés, amitől sokkal szebb lesz a negyedik rész.

Tudj meg mindent a Sniper Elite 4-ről!

A Rebellion egy masszív, hatperces kedvcsinálóban részletesen bemutatja a Sniper Elite-sorozat negyedik felvonásának főbb pilléreit. Megismerkedhetünk a játékmenettel, a történettel és a különböző játékmódokkal is.

Megérkezett az új Hitman dobozos változata

A mai naptól akár fizikai adathordozón is megvásárolható az epizódokra szabdalt Hitman teljes első évada. A 60 dolláros csomag ráadásul egyéb extrákat is tartalmaz.

For Honor - hamarosan jön a nyílt béta is

Hivatalos bejelentés ugyan még nem történt, de a Twitch gyorsabb volt a Ubisoftnál, és kiküldött egy olyan meghívót, amiből kiderül, hogy a premier előtt publikus bétát kap a For Honor.

Resident Evil 7 - csak Marguerite meg ne tudja!

A mai naptól minden PlayStation 4-tulajdonos számára megvásárolható a Resident Evil 7 első letölthető tartalma, a Banned Footage DLC első felvonása. A második rész a hónap közepén mutatkozik majd be.

Idő előtt kiszivárgott a Project CARS 2 előzetese

Idő előtt megtekinthető lett a jó eséllyel erre a hétre időzített bemutatkozó Project CARS 2-előzetes. Az első trailer ráadásul nagyot markol, hiszen a folytatás minden főbb újdonságáról lerántja a leplet.

Ghost Recon: Wildlands - ilyen gép kell a béta alá

A hétvégén indul a Ghost Recon: Wildlands zárt bétatesztje, ám a kellemetlen meglepetések elkerülése végett nem árt tisztázni a gépigényt. A nyitott világú shooter szerencsére nem egy falánk jószág.