Hírarchívum - 2017. november

Kiegészül a The Elder Scrolls: Legends

A Return to Clockwork City új kampányt és több mint 50 kártyát ad majd az alapjátékhoz. "Veszélyek, csodák és minden képzeletet felülmúló gazdagság" várja majd a játékosokat Sotha Sil, a halott isten városban.

Az Epic Games csalásért beperelt egy 14 évest

...akinek az édesanyja válaszul nyílt levélben edzett jogászokat megszégyenítő módon osztotta ki a Fortnite fejlesztőit. Szerinte az Epic Games jogszerűtlenül próbál bűnbakot csinálni és példát statuálni a fián.

Tekken 7 - bemutatkozik Geese Howard

Az árkádokon népszerű Fatal Fury-, Art of Fighting- és King of Fighters-sorozatokból ismert gonosztevő a ma megjelent DLC-csomagban, illetve a Season Pass tulajdonosai számára érhető el.

A Destiny 2 fejlesztői elismerték, hogy hibáztak

"Elárultuk a játékosok átláthatósággal szembeni várakozásait a játék kapcsán" - közölte a Bungie, miután fény derült a gyors fejlődést akadályozó XP-rendszer eddig titkolt részleteire.

SpellForce 3 - eljött az orkok ideje

A népszerű RTS/RPG hibrid hamarosan trilógiává bővül. A THQ Nordic folyamatosan mutatja be a SpellForce 3 játszható frakcióit, ezúttal a brutalitásra gyúró orkoké a főszerep, akik szerint a béke a gyengeség jele.

2021-ig a Milestone-nál maradnak a MotoGP jogai

A MotoGP és az olasz fejlesztő újabb négy évre kiterjesztette a licencet, így 2021-ig biztosan a Milestone készítheti a hivatalos versenyjátékokat. A partnerségük még 2012-ben kezdődött, és úgy látszik, mindketten elégedettek.

Tíz percig mozog a MechWarrior 5: Mercenaries

A Piranha Games pont egy éve jelentette be a MechWarrior ötödik részét, s azóta nem sokat hallottunk a mechás címről. Szerencsére a Polygon kipróbálta az aktuális verziót, így egy tízperces gameplay videóval gazdagodtunk.

A Rebellion felújítja a Battlezone II-t

Az 1999-es klasszikus Battlezone II: Combat Commandert a Pandemic Studios fejlesztette, a Rebellion pedig úgy gondolta, ideje leporolni a futurisztikus akciójátékot. A remaster-változatot online multival is felvértezik.

Tízmillió játékosnál jár a The Elder Scrolls Online

A Bethesda Game Studios bejelentette, hogy a The Elder Scrolls Online újabb mérföldkövet ért el: már 10 millióan játszanak az MMORPG-vel. Ennek örömére ingyenes hétvége vette kezdetét PC-n és PlayStation 4-en.

Ezek a játékok ott lesznek az idei PSX-en

A Sony idei utolsó rendezvényére december 8-10. között kerül sor. A konzolgyártó jó néhány különleges bejelentéssel készül, és már most elárult néhány konkrétumot a PlayStation Experience-szel kapcsolatban.