Hírarchívum - 2017. augusztus

10 perc gameplay az Assassin's Creed: Originsszel

Természetesen a Gamescom elmúltával nem tűntek el a játékmenetet tartalmazó videók, csak már nem olyan töménytelen mennyiségben érkeznek, mint azon a négy napon. Most az új Assassin's Creed első 10 percébe kukkanthatunk bele.

Kizárólag erőszakmentes eSport lehet az olimpián

A párizsi olimpiai szervezői megszellőztették már a témát, mely szerint nem elképzelhetetlen, hogy 2024-ben az eSport is része legyen az olimpiának, azonban ennek kemény feltételei lehetnek.

Sea of Thieves - 540p-ben is tolhatjuk

A Rare és Microsoft által fejlesztett Sea of Thieves nem állítja a PC-s játékosokat megoldhatatlan feladat elé a játék futtatását illetően. Most arról beszéltek, milyen felbontásokkal készülnek.

Need for Speed: Payback - off-road száguldozás

Közeleg a Need for Speed-sorozat legújabb része, reménykedjünk, hogy régi fényében fog tündökölni a franchise! A Gamescomon látott gameplay után most földútra visszük a BMW-t.

Ezt tartalmazza a The Division 1.8-as frissítése

A Ubisoft még mindig nem hagyja magára a The Divisiont, így hamarosan elérhetővé válik a játékhoz tartozó legújabb frissítés, egészen pontosan az 1.8-as verziószámú. Az új update ráadásul több érdekességgel is kecsegtet.

God of War - téli hangulatba hoznak az új képek

Miután a hivatalos Twitter-csatornára fellőtt rejtvényt megfejtették a rajongók, a készítők közzétettek egy csokornyi friss artworköt a God of Warról. Zseniális állóképek ezek, Kratoséknál már most megjött a tél.

Ezek az indie játékok jönnek Nintendo Switch-re

A kiotói vállalat teljes mértékben a független alkotásoknak szánta a legutóbbi Directet. A Nindies-stream során nemcsak az új No More Heroes-játék mutatkozott be, hanem a Super Meat Boy folytatása és egy csomó más is.

Switch-exkluzív lesz az új No More Heroes

Egy meglepetésbejelentést is tartogatott a Nintendo indie játékokra kihegyezett Direct streamje. Suda51 csapata bejelentette a No More Heroes: Travis Strikes Againt, amely kizárólag Switch-re jön 2018 folyamán.

Gear.Club Unlimited - igazi autóverseny Switch-re

Visszatért a Test Drive Unlimited fejlesztője, az Eden Games. Legújabb játékuk egy vérbeli versenyjáték lesz a Nintendo hibridkonzoljára, és már december 1-jén lecsaphatunk rá. A cím ne tévesszen meg, lényegében ez az új Test Drive!

Wild West Online - hamarosan indul a zárt alfateszt

Ha örömmel merülnél el a vadnyugat világában, van egy jó hírünk: a jövő hónapban veszi kezdetét a Wild West Online zárt alfatesztje, amire az MMO előrendelői tutira bejutnak majd.