Hírarchívum - 2017. március

Először mozog a felújított Outcast

Bemutatkozó előzetest kapott a Outcast felújított változata, a Second Contact. A remake-en az eredeti fejlesztőcsapat dolgozik, és ez az akcióban is gazdag első traileren is látszik.

Folytatódik a Total War: Warhammer

Ahogy azt a The Creative Assembly nemrég beharangozta, a Londonban zajló EGX Rezzed rendezvényen hivatalosan is bejelentette a Total War: Warhammer második részét.

Hellblade: Senua’s Sacrifice - terítéken a hangok

A régóta készülő Hellblade-ben nemcsak vizuálisan szeretnének ráerősíteni a játékot körüllengő őrületre. A Ninja Theory szerint a hangoknak is hangsúlyos szerepük lesz a hangulatteremtésben. A legújabb videó erről szól.

Ingyen vihető az Overlord

A Codemasters annyira jófej, hogy ingyenessé tette az Overlord-sorozat legelső felvonását. Az akció sajnos csak a PC-s változatra érvényes, a kódot a Codemasters saját boltjából beszerezve, a Steamen tudjátok beváltani.

Prey - pörgesd fel magad a Neuromodokkal!

A Preyben a képességeket biztosító Neuromodokról egy tegnapi videóban már szó esett, de a Bethesda úgy látta, érdemes kicsit jobban részletezni a technológiát, aminek segítségével Yu komoly tulajdonságokra tehet szert.

25 milliónál jár a The Witcher-sorozat

Az első rész óta több mint 25 millió példányt adtak el a The Witcher-sorozat tagjaiból. A lengyel fejlesztők a jövőről is beszéltek: a Cyberpunk 2077 gőzerővel készül, azonban idén sem mutatnak belőle semmit.

Tíz perc a Battalion 1944-ből

Old-school második világháborús lövöldének szánják a Battalion 1944-et, és ez már az első gameplay videó alapján egyértelművé válik. Ha kedvelted a Call of Duty első két részét, mindenképp vess rá egy pillantást!

Filmes hírek a pénteki ebéd mellé

Új trailert kapott a Valerian és a következő Majmok bolygója, és azt mondják, hogy közel háromórás lesz az Igazság Ligája, Joss Whedon pedig Batgirl-filmet fog rendezni. Összegyűlt egy csokor mozis hír, nézzük őket!

Elhagyta a fedélzetet az Oculus alapítója

Egy évvel az Oculus Rift bemutatkozása után elhagyta a Facebookot a VR-szemüveg kitalálója, Palmer Luckey. Nem tudni pontosan, hogy mi a távozásának oka, de újabban többször is kellemetlen helyzetbe került az úriember.

HWSW: Április 11-én nagyot frissül a Windows 10

Első körben a PC-k, majd az Xboxok és a telefonok frissülnek majd, írja nagytestvérünk, a HWSW. Jó fejlesztéseket hoz, érdemes lesz feltenni - ha megbízhatónak bizonyul.