Hírarchívum - 2017. június

Escape from Tarkov - júliusban indul a zárt bétateszt

Az ukrán Battlestate Games nagyot markol az Escape from Tarkovval, lévén az egy igazi hardcore MMOFPS lesz, mély RPG-elemekkel megspékelve. A játék júliusban végre kilép az alfastátuszból, kezdetét veszi a zárt bétateszt.

HWSW: VGA-drágulást hozott a bitcoin-bányászat

A DRAM és a NAND árának emelkedése után már a grafikuskártyák is drágulnak, köszönhetően kriptopénz bányászati láznak, ráadásul masszív készlethiány jellemzi a piacot - írja a nagytestvérünk, a HWSW.

Megjelent a The Golf Club 2, itt a launch trailer

Ha ki szeretnéd próbálni a golfot, de az otthonod nem akarod elhagyni, akkor a The Golf Club 2-t neked találták ki. A generáció legjobb golfos játékának folytatása megérkezett, természetesen launch trailert is kaptunk.

Blogajánló: Ajánló a Steam nyári vásárához

MadderBanana új blogjában egy kis segítséget nyújt azoknak, akik elvesztek a Steam nyári akciójának indie játék felhozatalában. Három címet ajánl, melyekre érdemes lehet benevezni.

Bemutatkozott a Playdead alapítójának új játéka

A Playdead (Limbo, Inside) társalapítója, Dino Patti tavaly hagyta ott csapatát, most pedig bemutatta új játékát, a Somerville-t. A cím egy sci-fi kaland lesz, melyben egy globális katasztrófa idején kell helytállnunk.

Új mobilos Assassin's Creed közeleg

Új mobilos Assassin's Creed-játékot mutatott be a Ubisoft, Assassin’s Creed: Rebellion címmel. A free-to-play címben aszaszin erődünket kell menedzselnünk, valamint hőseinket fejlesztgetnünk.

Traileren a Titanfall 2 új DLC-je

The War Games néven érkezett új kiegészítő csomag a Titanfall 2-höz, mely többek egy új pályával is gazdagítja a játékot, Ahogy eddig, a csomag most is ingyen tölthető minden platformra.

SNES - a Nintendo tanult a NES Classic hibáiból

A Nintendo közleményben erősítette meg, hogy tanultak a NES Classic hibáiból, így nemcsak nagyobb példányban gyártják majd a SNES Minit, de a kontrollerek kábelei is hosszabbak leszek.

Decemberben jön a Final Fantasy XV új DLC-je

Alig futott be a Final Fantasy XV legújabb letölthető kiegészítése, az Episode Prompto, a Square Enix máris bemutatta a következő csomagot, az Episode Ignist, ami decembertől lesz majd elérhető a rajongók számára.

Készül a következő Splinter Cell-játék?

Az idei E3 legkellemesebb meglepetését ugyan a Ubisoft szolgáltatta, de így is nagyon hiányzott a franciák konferenciájáról egy új Prince of Persia vagy egy Splinter Cell. Úgy néz ki, utóbbi már készülőben van.