Hírarchívum - 2017. szeptember

Marvel vs. Capcom: Infinite - még több hős várható

Ma jelenik meg Marvel vs. Capcom: Infinite, amely a képregényes és a videojátékos univerzum karaktereit hozzá össze egy közös bunyóra. A Capcom szerint a jövőben is el leszünk látva új karakterekkel.

Ingyenes a Die Young DRM-mentes változata

Az IndieGala idén beszállt a játékfejlesztésbe is, első címe a jelenleg korai hozzáférésű státuszban leledző Die Young. A srácok úgy gondolták, kijátsszák a kalózokat, így az év végéig ingyenessé tették a túlélőjátékot.

TGS 2017: Itt nézd vissza a Sony-konferenciát!

A héten veszi kezdetét a Tokyo Game Show, amit a Sony konferenciája nyit meg - remélhetőleg több érdekes bejelentésre és játékbemutatóra is sor kerül a délelőtt. Az eseményt élőben követheted nálunk!

ELEX - bemutatkozott az Outlaws frakció

A Clerics után egy újabb frakciót mutatott be a Piranha Bytes. Az ELEX világának kitaszítottjairól van szó, akik a sivatag közepén húzták fel településüket mindenféle hulladékból. Mint a Mad Max őrült lázadói.

Sztoritraileren a Call of Duty: WWII

A Sledgehammer Games tegnap megígérte, hogy ezen a héten számos látnivaló érkezik a Call of Duty: WWII-ről. Ma megérkezett az egyjátékos kampány beharangozó előzetese, amely annak rendje és módja szerint odacsap.

Tomb Raider - poszter és teaser

Megérkezett az Alicia Vikander főszereplésével készülő Tomb Raider-film első nyúlfarknyi előzetese és posztere. A jelek szerint a Crystal Dynamics játéksorozatához teljesen hű adaptációt kapunk.

WWE 2K18 - itt az első gameplay trailer

A 2K Sports végre teljes valójában is bemutatta a WWE 2K18-at. Ugyan korábban már láthattunk gameplay jeleneteket egy-egy pankrátorról, az igazi mérkőzésekbe csak most nézhetünk bele. Hány ismerős arcot fedezel fel?

Brutális élőszereplős traileren a Shadow of War

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a Middle-earth: Shadow of War teljes élőszereplős előzetese, amely egyúttal interaktív is, azaz egy komoly döntést is meg kell hoznunk a megtekintés közben. Ezt a kampányt nem felejted el!

NBA 2K18 - memóriakártya kell hozzá Switch-en

Ha azt fontolgatod, hogy a Nintendo új konzoljára vásárolod meg az NBA 2K18-at, akkor vedd figyelembe, hogy mindenképp microSD-kártya szükséges a digitális és a dobozos változathoz is. A letöltések 28 GB-ot nyomnak.

Bethesda-játékok a Humble nyár végi akciójában

Ütős akciókkal ünnepli a Humble Store a nyár végét, és ennek keretében a Bethesda játékait kaparinthatjuk meg a héten jelentős kedvezménnyel. Fallout-, Doom-, Wolfenstein- és Dishonored-címek olcsón!