Hírarchívum - 2017. szeptember

Ilyen gép kell a Need for Speed: Paybacknek

Az imént az Electronic Arts közzétette, hogy milyen gép szükséges a Need for Speed: Payback futtatásához. A bejelentés fájó hiányossága, hogy a 4K-felbontáshoz szükséges konfiguráció kimaradt belőle.

Októberben rajtol a Final Fantasy XV multija

Megjelenési dátumot kapott a Comrades kiegészítő, amely négyfős multiplayerrel bővíti ki a Final Fantasy XV-öt. A többjátékos móka előtt azonban érdemes lehet végigjátszani az alapjátékot.

Előzetest kapott a Netflix Megtorlója

A The Defenders után is van élet a Netflix Marvel-univerzumában, legközelebb a Daredevilben bemutatkozott Megtorló kap saját sorozatot. Kedvcsináló előzetessel hangolunk a premierre.

Project X - Battle Royale négyszáz játékossal

A brit Automaton új lövöldéje alapértelmezetten MMO-élményt ígér, azonban lesz benne olyan játékmód is, amely a Battle Royale-zsánert erősíti. Azzal a különbséggel, hogy itt négyszázan esnek egymásnak.

Bárki letöltheti majd a Fortnite új játékmódját

Váratlan bejelentéssel rukkolt elő az Epic: a Fortnite múlt héten bejelentett Battle Royale módját mindenki számára ingyenessé teszik, vagyis nem szükséges Founder's Packet vásárolnunk a kipróbálásához.

Logót cserél az Insomniac Games

A Pókember-játék megjelenésére készülődve új logót villantott az Insomniac Games. Az arculatváltással együtt több közvetlenséget ígérnek a rajongóik felé, ami azt jelenti, hogy rendszeresen streamelnek majd.

Halálos iramban-játék a Project CARS-csapattól?

Nagyon úgy néz ki, hogy a Slightly Mad Studios vezérigazgatója elkotyogta a fejlesztőcsapat következő nagy projektjét: a jelek szerint a Halálos iramban-sorozat alapján készítenek játékot.

Ingyenesen tölthető az Oddworld: Abe's Oddysee

Ráadásul egyszerre két üzletben is, úgyhogy abban a luxusban van részünk, hogy eldönthetjük, a steames vagy a DRM-mentes változatot szeretnénk-e megkaparintani. Az akció korlátozott ideig él, nem árt sietni!

Launch traileren a Marvel vs. Capcom: Infinite

Tegnap óta vásárolható meg a Marvel vs. Capcom-sorozat legújabb felvonása, a megjelenés apropóján pedig a launch trailert is kiadták a készítők. Nem túl biztató a helyzet: Ultron Sigmát meg kell állítani!

Októberben jöhet a következő Star Wars-trailer

Nem igazán kényezteti el a Disney a Star Wars-rajongókat, az áprilisi trailer óta semmi mozgóképes anyagot nem kaptunk a Star Wars következő felvonásához. Ha szerencsénk van, október elején érhet véget a böjt.