Hírarchívum - 2017. szeptember

Kilencéves csúcson a Nintendo részvényei

Töretlenül erősödnek, és épp kilencéves csúcsot döntögetnek a Nintendo részvényei. Úgy fest, a kiotóiak Kínában is piacra dobnák a Switch-et, állítólag most ennek örülnek annyira a befektetők.

ECHO - légy a saját magad ellensége!

Megérkezett az IO Interactive fejlesztőiből verbuvált dán Ultra Ultra első játéka, az ECHO, amiben a mesterséges intelligencia minden mozdulatunkat megjegyzi és feldolgozza. Így lényegében saját magunk ellenségeivé válunk majd.

Battlefront II - megvannak a főbb helyszínek?

Az Electronic Arts Star Wars-játékait promózó Twitter-oldalon megjelent egy csomó kérdőjel, ami a rajongók szerint a Galactic Assault helyszíneit rejti. Be is indultak a találgatások, amelyek között akad egy-két egészen érdekes is.

Linda Hamilton is visszatér az új Terminátorban

James Cameron tényleg véresen komolyan gondolja, hogy új életet lehel a Terminator-sorozatba, így nemcsak visszaszerezte a jogokat, de már a munkát is megkezdte. Nemrég rendezőt talált, most pedig kiderült, Linda Hamilton is visszatér.

Call of Duty: WWII - ismerkedj meg a csapattal!

A tegnapelőtt bemutatott sztorielőzetes után a Call of Duty: WWII legújabb felvételei az ott is látott csapat tagjaira koncentrálnak, így nemcsak a főhős Ronald “Red” Daniels közlegényről, de a többiekről is megtudhatunk ezt-azt.

Befutott a Tomb Raider első teljes előzetese

Éjjel a terveknek megfelelően kikerült a Tomb Raider korábban már beharangozott első előzetese, hogy aztán a Warner Bros. valamiért mindenhonnan eltávolítsa azt. Reggelre viszont ismét elérhetővé vált a hivatalos csatornán a trailer.

Így fogadták külföldön a Project CARS 2-t

Pár nap múlva befut a Project CARS második része, így nem maradhatnak el a pontszámok sem, amelyeket a külföldi sajtó akasztott a programra. Eddig úgy tűnik, hogy a játék túlszárnyalja majd az elődjét.

Battlefield 1 - ingyenes hétvége Xbox One-on

Hétvégén, azaz szeptember 22-től szeptember 24-ig ingyenesen tapasztalhatjuk meg az első világháború szörnyűségeit Xbox One-on. Persze hogy ne legyen annyira egyszerű, az akció csak az Xbox Live Gold-előfizetőknek szól.

Hatalmas lesz a Forza Motorsport 7

Azt tudtuk, hogy a Forza Motorsport 7 a tartalmát tekintve minden eddigi résznél nagyobbra nőtt, most viszont az is kiderült, hogy nemcsak az elérhető autók száma, de a gigabájtoké is hatalmas lesz. Bónusztartalom: befutott a launch trailer is.

Nem finomkodik a Wolfenstein II új előzetese

Új gameplay trailer érkezett a Wolfenstein II: The New Colossushoz. A játék továbbra sem finomkodik, az előzetes révén abból is kapunk egy kis ízelítőt, hogy mi minden indokolja a korhatár-karikát.