Hírarchívum - 2017. szeptember

Shadow of the Colossus - új trailer érkezett

A Sony nem olyan régen hivatalosan is bejelentette, hogy PlayStation 4-re is elhozza a Shadow of the Colossust valamikor 2018-ban. A Tokyo Game Show apropóján új előzetest kapott a remake.

Dissidia: Final Fantasy NT - Noctis is harcba száll

A Final Fantasy XV főszereplője, Noctis is megkerülhetetlen karakterévé vált a Final Fantasy-sorozatnak, ezt bizonyítja, hogy hősünk a Dissidia: Final Fantasy NT-ben is játszható lesz.

VR-kompatibilis a Zone of the Enders 2 remastere

Az előző generációs átiratok után újabb remastert kap a Zone of the Enders: The 2nd Runner. A hivatalos bejelentés szerint PS4-re, a pletykák szerint pedig PC-re is megjelenik a felújított változat, amely VR-ban is játszható lesz.

Japán sztárgárda fejleszti a Square Enix új játékát

A Left Alive mögött a Final Fantasy- és a Kingdom Hearts-sorozatok producere, valamint a Metal Gear-széria grafikusa is felsorakozott. A túlélésre kihegyezett lövölde jövőre érkezik.

Detroit: Become Human - ember vs. android

A Tokyo Game Show alkalmából rendezett Sony-konferencián felbukkant a Detroit: Become Human is. Ezúttal egy kétperces előzetest tekinthetünk meg, amely az emberek és az androidok közti ellentétre fókuszál.

Dátumot kapott a Monster Hunter World

A Capcom hivatalosan is bejelentette legújabb játékának, a Monster Hunter Worldnek a megjelenési dátumát. Azt eddig is tudtuk, hogy 2018 első negyedévében érkezik, most azonban a napra pontos időpont is meglett.

PS4-re is megjelent a Final Fantasy IX

A Tokyo Game Show apropóján a Square Enix kellemes meglepetéssel jelentkezett, bejelentették ugyanis, hogy a Final Fantasy-széria kilencedik részét is elhozzák nekünk PlayStation 4-re.

A Layers of Fear is jön Switch-re

A Bloober Team tavaly megjelent horrorjátéka is Nintendo Switch-re költözik. A csomag már tartalmazza az Inheritance DLC-t is, illetve a Joy-Conok mozgásérzékelését is bevethetjük a viktoriánus rémálom során.

Ilyen egy bossharc a Code Veinben

Az IGN jóvoltából belenézhetünk egy főellenséggel vívott harcba a Code Veinben. A Queen’s Knight legyőzéséhez négy fegyvert vet be a hősünk, de csak az egyik képes megölni a rettenetet. Lesz egy M.I. által vezérelt segítőnk is.

NES-emulátort rejt a Nintendo Switch szoftvere

Sok Switch-tulaj nem is gondolta volna, hogy a konzol firmware-jében egy NES-emulátor lapul. A hackerek azt is felfedezték, hogy egy 1984-es rejtett golfjáték is ott van a szoftverben, ami a Joy-Conokkal is játszható.