Hírarchívum - 2018. január

Bizonytalanná vált a Paragon jövője

A Paragon közösségi menedzsere egy meglepően őszinte Reddit-posztban ecsetelte, hogy mi újság a MOBA-val. Spoiler: a játék jövője bizonytalan a Fortnite árnyékában, a fejlesztőknek egy sor dolgot át kell gondolniuk.

Távozik az Activision Publishing vezérigazgatója

Eric Hirshberg közel nyolc év után hagyja el a kiadót, utódját épp lázasan keresik a vállalatnál. Az Activision Blizzardot vezető Bobby Kotick szerint Hirshberg alatt történelmi sikereket ért el a cég.

Új platformokat hódít meg a Red Faction: Guerrilla?

Habár a játék jogait birtokló THQ Nordic még nem erősített meg semmit, a GameStoptól származó szivárgás alapján úgy tűnik, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik a Red Faction: Guerrilla.

Sea of Thieves - hatalmas nyílt világ vár ránk

Jövő héten mi magunk is bebarangolhatjuk majd a Sea of Thieves varázslatos világát, addig viszont Ryan Stevenson, a játék művészeti vezetője egy fejlesztői naplóban bemutatja, pontosan mi is vár majd ránk.

Battlefield 1 - februárban jön az Apocalypse DLC

A DICE és az Electronic Arts megerősítette, hogy a Battlefield 1 következő nagy kiegészítése, az Apocalypse DLC februárban jelenik meg. A csomag a szokásos újdonságokat, többek között új helyszíneket és fegyvereket fog tartalmazni.

Vampyr - így válunk szörnnyé

Megérkezett a múlt héten beharangozott négyrészes Vampyr-websorozat első része, ami ezúttal a játék főhősével, az orvosból vámpírrá változott és ezzel morális kérdőjelek egész sorába belebotló Jonathan Reidet mutatja be.

Life is Strange - márciusban jön a Farewell epizód

A Square Enix hivatalos tájékoztatása szerint március elején mutatkozik be a Life is Strange: Before the Storm bónuszepizódja, a Farewell. Ugyanebben a hónapban pedig a játék dobozos kiadásai, a Vinyl és a Limited Edition is kapható lesz.

Februárban jelenik meg a felújított Age of Empires

Eredetileg tavaly októberben kellett volna bemutatkoznia az Age of Empires: Definitive Editionnek, de a húszéves legenda igényes újrázása végül több időt igényelt. A várakozásnak lassan vége, jövő hónapban jön a felújított kiadás.

Megérkezett a Tomb Raider-film második előzetese

Új trailert kapott a márciusban esedékes Tomb Raider-film, amelyben Alicia Vikander alakítja majd Lara Croftot. A kedvcsinálóban belepillanthatunk az előzményekbe, és sírokat is láthatunk - ha már a név kötelez.

A Halo Wars 2-vel erősít az Xbox Game Pass

Egy viszonylag friss játék is bekerül hamarosan az Xbox Game Pass kínálatába, február 1-jén a Halo Wars 2 is elérhető lesz az előfizetők számára. Emellett hét másik címnek örülhetnek.