Hírarchívum - 2018. február

Lemondott a Crytek vezetője

Cevat Yerli közel húsz évig vezette az általa alapított fejlesztőcéget, az utóbbi időben azonban kerülte a rivaldafényt. Az imént bejelentette, hogy lemond az elnök-vezérigazgatói posztról.

Íme, a PlayStation Plus márciusi felhozatala

Kifejezetten erős hónapnak örülhetnek a PlayStation Plus-előfizetők, elvégre a Bloodborne-t és az új generációs Ratchet & Clanket is megkapják márciusban. Viszont kaptunk egy rossz hírt is a szolgáltatás kapcsán.

Bemutatkozott az Injustice 2: Legendary Edition

"Mindent bele" kiadás érkezik az Injustice 2-höz, amelyben az Ultimate Edition spéci skinjei és a DLC-karakterek is helyet kaptak. A megjelenésére sem kell sokat várnunk, március végén már le is csaphatunk rá!

Befutott a Rontó Ralph folytatásának első előzetese

Rontó Ralph kiszabadul a videojátékok világából, és a novemberben érkező folytatásban "a netet zúzza le". Befutott az animációs film első trailere, ami ad egy kis ízelítőt a kalandból.

7,6 millió példánynál jár a Horizon: Zero Dawn

Napra pontosan egy éve, hogy boltokba került a Horizon: Zero Dawn. Úgy tűnik, kifizetődő volt a Sony számára, hogy parkolópályára tette a Killzone-t a Guerrilla új projektjéért, a játékból több mint 7,6 millió példány talált gazdára.

Játék készül a Mutant: Year Zero alapján

A Funcom szárnyai alatt készül a Mutant - Year Zero: Road to Eden, amely az azonos című RPG videojáték-adaptációja lesz, és az eddigiek alapján borzasztó hangulatos. A főszerepben egy mutáns vaddisznó, egy kacsa és egy ember.

Véletlenül a teljes Yakuzát adták ki a demó helyett

Nem hiába nyom 36 gigát a Yakuza 6 demója, az ugyanis magába foglalja a teljes játékot is. Habár a próbaverziónak nem kellene továbbengednie a játékosokat a prológus után, az amerikai kiadásnál hiba csúszott a gépezetbe.

Filmes híreket mondunk

Joss Whedon távozása után az sem kizárt, hogy ismét jegeli a Batgirl-filmet a Warner és a DC, miközben a Fox épp azt tervezi, hogy különálló Ezüst Utazó-filmet készítenek.

Cyberpunk 2077 - komolyan tervez vele a CD Projekt

A Pareto Securities Gaming Seminar rendezvényen tartott előadást a CD Projekt RED vezére, Adam Kicinski, aki elárulta, a The Witcher-sorozatnál is ambiciózusabb lesz a Cyberpunk 2077.

Szakított egymással Tony Hawk és az Activision

A legendás deszkás a Twitteren jelentette be, hogy bár részéről nincs akadálya, hogy újabb részekkel vagy felújított kiadásokkal jelentkezzen a Pro Skater-sorozat, de ebbe már nincs beleszólása, mert már nem dolgozik a kiadóval.