Hírarchívum - 2018. július

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Vége az ínséges júliusnak, a következő hónap már jóval termékenyebb lesz játékmegjelenések terén. Erre már a heti megjelenési listánk is elég bizonyítékot szolgáltat, csekkoljátok!

Befutott a The Sinking City első gameplay trailere

Jöhet egy frissítő reggeli arcmosás és borotválkozás? A The Sinking City legfrissebb előzetese egy H. P. Lovecraft rémálmába illő jelenettel nyit, amin nem segít sokat a süllyedő város morózus hangulata sem.

Venom nem finomkodik a legújabb előzetesben

San Diegóban zárt ajtók mögött mutatták be az idei Comic-Conon a Venom legújabb trailerét, ami ma végre hozzánk is eljutott. Tom Hardy Eddie Brockja egyesül a szimbiontával, az így létrejött lény ellen pedig egy kisebb hadsereg sem lesz elég.

PlayStation 4 - továbbra is jól teljesít a hardver

Befutott a Sony legfrissebb üzleti jelentése. A statisztikák szerint a PS4 konzolok eladása júniusban átlépte a 82 milliót. Jól teljesít a PlayStation Plus is, amely a nyár elején közel 34 millió előfizetőt számlált

Warriors Orochi 4 - traileren Zeus és Athena

Két rövid gameplay előzetes futott be a legújabb Warriors-játék kapcsán. Ezúttal a villámokat szóró Zeus, valamint lánya, Athena csapnak szét az ellenséges sereg sorai közt.

Az EA lelőtte a nyílt forrású SimCity 2000-et

Az Electronic Arts eltávolíttatta az OpenSC2K projektet, amely gyakorlatilag az 1993-ban megjelent SimCity 2000 nyílt forráskódú, ingyenes változata volt. A jogi probléma az EA audio- és vizuális assetjei miatt ütközött ki.

Így néznek ki a WarioWare Gold bizarr minijátékai

Európában pénteken jelent meg Nintendo 3DS-re a következő WarioWare-játék. A Gold 300 eszement minijátékot tartalmaz, melyek során olyan fontos feladatokat láthatunk el, mint a sebtapasz letépése, vagy a vécépapírtekerés.

Megérkezett a világ első GTA V-videoklipje

Tony Prince végre megérkezett Los Santosba, amit a Rockstar Games valami nagy dobással akart megünnepelni. Ez végül össze is jött, ugyanis megszületett az első olyan hivatalos videoklip, melyet 100 százalékban a GTA V-ben forgattak.

Nintendo Switch - közel a 20 millió

A Nintendo Switch összehasonlíthatatlanul nagyobb sikereket ér el, mint a Nintendo korábbi otthoni videojáték-konzolja, a Wii U, ám az utóbbi időszakban még így is némi döcögés érezhető az eladások tekintetében.

Fortnite - furcsaságok az androidos változat körül

A Fortnite az utóbbi évek egyik legnagyobb durranása nemcsak a számítógépes és a konzolos, hanem a mobilos játékok körében is. iOS-en egyelőre remekül hasít a játék, és hamarosan Androidon is elstartol.