Hírarchívum - 2018. január

John Cena alakíthatja Duke Nukemet

Lapértesülések szerint már készül a Duke Nukem filmváltozata, amelyben a mostanság egyre többet színészkedő pankrátor, John Cena alakíthatja a közkedvelt karaktert.

Befutott a Far Cry 5 gépigénye

Bő két hónap, és boltokba került a Far Cry 5, a Ubisoft pedig idejét látta annak, hogy közzétegye a játék PC-s rendszerkövetelményeit. 4K-ban, 60 fps mellett futtatnád az FPS-t? Akkor is tudunk segíteni!

Még mindig hihetetlenül népszerű a Minecraft

Helen Chiang, a Microsoft Minecraft-csoportjának vezetője egy interjú alkalmával büszkén jelentette be, hogy már több mint 144 millió eladott példánynál jár a játék, ráadásul decemberben közel 74 millióan játszottak a Minecrafttal.

Red Dead Redemption 2 - csak júliusban?

Hivatalosan még mindig nem tudni, hogy pontosan mikor debütál a Red Dead Redemption második része, de ezúttal a mexikói Amazon oldala gondoskodott arról, hogy újra beszédtéma legyen a játék megjelenési időpontja.

Megvan, mikor jön a Fekete Özvegy-film?

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a Marvel végre elkészíti a rajongók által régóta várt Fekete Özvegy-filmet. A Daily Mail értesülései szerint két év múlva kerülne mozikba a film, amiért Scarlett Johansson állítólag rekordgázsit kapna.

Negyed óra a felújított Shadow of the Colossusszal

Karnyújtásnyira van a teljesen felújított Shadow of the Colossus megjelenése, így akadnak már olyan szerencsések, akik lehetőséget kaptak, hogy idő előtt meglessék, hogyan is fest a Bluepoint munkája.

Íme, a Sea of Thieves-játékunk nyertesei!

A héten veszi kezdetét a Sea of Thieves zárt bétatesztje, amely arra hivatott, hogy ízelítőt adjon a kalózélet keménységéből. A Microsoft jóvoltából 20 bétakulcsot osztottunk szét közöttetek!

Bemutatkozott a PlayStation-cipő

Ha igazán elköltelezett PlayStation-rajongó vagy, akkor biztosan befigyel majd egy példány a cipősszekrényedben. A Nike, a Sony és Paul George NBA-kosaras által megálmodott cipő február elejétől lesz kapható.

Brit toplista: visszatért az élre a Call of Duty

Helyreállt a világ rendje, egy hét szünet után ismét a Call of Duty: WWII vezeti a brit játékeladási toplistát. Habár a múlt héten már újoncaink is voltak, egyikük sem zavart sok vizet.

A Square Enixhez igazolt a Sonic atyja

Yuji Naka több mint tíz éve vezetgeti a saját fejlesztőstúdióját, előtte pedig a Sonic Team fejeseként dolgozott. Az imént jelentette be, hogy január óta a Square Enix csapatát erősíti.