Hírarchívum - 2018. január

Call of Duty: WWII - jön a Prop Hunt mód

A Sledgehammer Games bejelentette a Call of Duty: WWII legújabb téli eseményét, The Resistance-t. Az event január 23-án startol egy teljesen új játékmóddal, a Prop Hunttal, pluszban egy rakás ingyenes fegyverrel.

Az NVIDIA is megorrolt a bányászokra

Ha nem vagytok tisztában mostanság a videokártyák áraival, eláruljuk: a kriptopénz-bányászok gyakorlatilag mind egy szálig felvásárolják az erősebb videokártyákat, aki pedig játékra szeretne egyet, általános készlethiánnyal szembesül.

Remekül fest a Platinum új akció-szerepjátéka

A Cygames közreműködésével készül a PlatinumGames új akció-szerepjátéka, amely a Granblue Fantasy című mobiljáték konzolos nagytestvére lesz. Érkezett hozzá egy kiadós gameplay felvétel.

Nyáron hozza vissza a Netflix a Castlevaniát

Alighogy elrajtolt a Netflixen az első évad, a szolgáltató már be is rendelte a folytatást, azóta viszont semmit nem hallottunk felőle. A készítők most megnyugtattak mindenkit: a nyáron visszatérnek!

Mozgásban a Hyrule Warriors: Definitive Edition

A Nintendo a januári Direct Miniben jelentette be, hogy a Wii U-en és 3DS-en már játszható Hyrule Warriors is átköltözik a Nintendo Switch-re. A játék most megkapta az első teljes előzetesét.

Metal Gear Survive - ízelítő a kooperatív módból

Gameplay kedvcsinálót kapott a Metal Gear Survive kooperatív módja, az összeállítás a The Ballroom Blitz című nóta közreműködésével mutatja be, hogy milyen kalandok várnak ránk a játékban.

Nyárra csúszik a We Happy Few

Hiába közölték végre a napra pontos megjelenési dátumot is, a fejlesztők úgy döntöttek, hogy megint elhalasztják a We Happy Few premierjét. Közben bemutatkozott a második játszható karakter.

Ízelítő a Batman: The Enemy Within folytatásából

Befutott a Batman: The Enemy Within negyedik epizódjának mozgóképes kedvcsinálója. Aki nagyon nem bír magával, beleleshet a január 23-án érkező részbe, amely az évad utolsó előtti felvonása.

Amerikai toplista: a Call of Duty vitt mindent

Befutott az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD legfrissebb jelentése, amelyben a decemberi hónap és a teljes 2017-es év eredményei is helyet kaptak. A Call of Duty: WWII volt az év legkeresettebb játéka.

A God of War is magyar feliratot kap

Alacsonyan szállnak a magyarított PlayStation 4-játékok, a PlayStation hazai képviselete az imént erősítette meg, hogy a Detroit: Become Human mellett a God of War is magyar feliratot kap.