Hírarchívum - 2018. augusztus

Stormdivers - befutott az első gameplay videó

A sci-fi battle royale-játék megkapta az első játékmeneti videóját. A műfajhoz képest ugyan komoly változást nem ígér a Stormdivers, de a viharok és forgószelek látványa mégis izgalmassá teszi a koncepciót.

Jól halad a The Witcher-sorozat írása

Most, hogy itt a nyár vége, és mindenki visszatérhet a maga mókuskerekébe, legyen az munkahely, iskola, vagy valami más, biztosan ti is azon gondolkodtok, hogy a csudába is, vajon mi a helyzet a Netflix-féle The Witcher forgatókönyvével?

Elrajtolt az Xbox One-os The Talos Principle

Az eredetileg 2014-ben kiadott PC-s játék sokak kedvencévé vált filozófiai gondolataival és remek feladványaival, így várhatóan Xbox One-on sem lesz komolyabb gond a népszerűségi mutatókkal.

Piktogramot kap a játékon belüli vásárlás

Az amerikai trendet követve mostantól Európában is újabb címkével találkozhatunk majd a videojátékok dobozain; érkezik az „ingame vásárlás” jelzés, mely elsősorban a szülőket kívánja megvédeni a váratlan költségektől.

For Honor - bétateszttel érkeznek a kínaiak

Most, hogy már szinte mindenkinek lehetősége volt arra, hogy beszerezze a For Honort akár ingyen is, újabb tartalmi frissítés érkezik a játékhoz Marching Fire címen. Előtte még egy bétatesztet is kapunk.

Forza Horizon 4 - befutott a gépigény

A Microsoft hivatalosan is leleplezte a Forza Horizon 4 hivatalos gépigényét. A Forza Horizon 4 rengeteg grafikai újdonsággal fog majd szolgálni a franchise korábbi részeihez képest, és ezúttal a 60 fps nem csak álom lesz.

Előkerült a Hellpoint, jövőre megjelenés

Bő egy éve hallottunk utoljára a Cradle Games sci-fi akció-RPG-jéről, amely egy titokzatos űrállomáson játszódik, egy hatalmas kataklizma után. A Hellpoint játékmenetét a Dark Souls ihlette, az új trailer pedig bővelkedik harcokban.

Resident Evil 2 - mi van a rendőrőrsön kívül?

Tegnap a Capcom egy livestreamben demózta a Resident Evil 2 remake-et. Raccoon City rendőrőrsét már szinte betéve ismerjük a korábbi látnivalókból, de most ellátogatunk az épületen kívülre is.

Misztikus thrillerjáték a The Bradwell Conspiracy

A Bossa Studios adja ki az A Brave Plan sztoriközpontú belső nézetes thrillerjátékát, a The Bradwell Conspiracyt, amelyben egy Amber nevű lánnyal közösen kell megszöknünk egy titokzatos létesítményből.

Jövőre érkezik a Spelunky 2

Régen nem hallottunk a Spelunky folytatásáról, de a fejlesztők elárulták, hogy jövőre érkezik a platformer PC-re és PS4-re. A második részben az előd főhősének fiát irányítjuk, és minden pálya kap egy második réteget is.