Hírarchívum - 2018. április

Ingyenes frissítéssel készül a vb-re a FIFA 18

Júniusban rendezik Oroszországban a foci vb-t, és természetesen a FIFA 18 sem hagyhatja ki a jeles eseményt. Május végén egy ingyenes World Cup-frissítés érkezik a játékhoz. Máris mutatjuk a látnivalókat!

Red Dead Redemption 2 - a héten új trailer jön

A Rockstar Games bejelentette, hogy szerdán, azaz május 2-án érkezik a nyitott világú westernjátékuk következő előzetese. Addig egy mozgó artworkkel kell beérnünk, ami több a semminél.

A Techland adja ki a Call of Juarez-címeket

A lengyel kiadó bejelentette, hogy megszerezte a Call of Juarez-sorozat kiadási jogát a Ubisofttól - pontosabban inkább visszakerült a fejlesztőhöz. Ennek hála a Gunslinger visszakerült a digitális boltokba.

The Forest - itt a végleges változat PC-n

Az ígéreteknek megfelelően ma este a The Forest végre kilép az Early Access-státuszból. A végleges változatnak tegnap egy méretes frissítés ágyazott meg, amellyel rengeteg tartalom elérhetővé vált. Kaptunk egy új előzetest is.

Chernobylite - túlélőhorror a Zónában

A The Farm 51 csapata orvosolja S.T.A.L.K.E.R.-hiányodat. A lengyel fejlesztő bejelentette a Chernobylite-ot, amely az 1986-os atomkatasztrófa helyszínére, a Zónába kalauzolja a játékosokat egy hamisítatlan túlélőhorror keretein belül.

Brit toplista: Kratos továbbra is az élen

A God of War trónja a második héten sem ingott meg az Egyesült Királyságban, ahogy a Far Cry 5-től sem tudták elvenni az ezüstérmet. A Nintendo papírkarton-kiegészítője, a Labo Variety Kit a harmadik helyen nyitott.

Ilyen lesz a Funky mód az új Donkey Kongban

Oké, az "új" Donkey Kongot idézőjelesen értjük, lévén egy 2014-es Wii U-s cím újrakiadásáról van szó. A Switch-re érkező Donkey Kong Country: Tropical Freeze-ben egy új játszható karakter, és a Funky mód is helyet kap. Nézzünk bele!

Wolcen: Lords of Mayhem - közeleg a béta

Noha a CryEngine-nel hajtott akció-RPG rengeteget fejlődött a 2016-os Early Access-változat premierje óta, csak idén szeptemberben érkezik a bétaverzió. Ennek örömére a fejlesztők egy csinos előzetessel készültek.

PUBG - adathalász hackereket tartóztattak le

Nem érdemes a PlayerUnknown's Battlegroundsban csalni. A Bluehole anti-cheat rendszere segítségével több olyan kínai adathalászt sikerült letartóztatni, akik a csalóprogramokon keresztül lopták el a játékosok adatait.

Ne várjunk a Microsofttól battle royale-játékot

Úgy tűnik, hogy a Microsoft nem ugrik fel a battle royale-vonatra. Habár a hihetetlen sikereknek örvendő zsánerrel gyakorlatilag pénzt lehet nyomtatni, Phil Spencer inkább egyedibb úton vinné tovább a Microsoft videojátékos részlegét.