Hírarchívum - 2018. december

Ne várjunk a Dead Cells folytatására!

A Motion Twin megmutatta, hogy hogyan is kell egy már-már tökéletes roguelike akció-platformert készíteni. A francia stúdió azonban nem tervezi a második részt, inkább valami másba szeretnének belevágni.

Bright Memory - érkezik a hack and slash-FPS

Januárban már elérhető lesz a Steam Early Access kínálatában a Bright Memory. Azért különleges ez a projekt, mert az egészen meggyőző shooteren mindössze egyetlen ember dolgozik. Lessünk bele a trailerbe!

Az Atlus bejelentette a Persona 5 R-t

A tavalyi év egyik legfantasztikusabb JRPG-je kétségtelenül a Persona 5 volt. A szériáért felelős Atlus most egy újabb bejelentéssel érkezett: fellőtték a Persona 5 R első teaserét. A részletekre azonban még várnunk kell.

Színes zúzda lesz a Streets of Rage 4

Huszonöt év után folytatódik a Sega legendás beat 'em up-sorozata, a Streets of Rage. A negyedik részt a Lizardcub csapata rakja össze modern látvánnyal, de a hagyományokat tiszteletben tartva. Lássuk az új képeket!

Cliff Bleszinski a Broadway-n folytatja

Miután a LawBreakers megbukott, és a Boss Key bezárt, CliffyB-nek elege lett a játékiparból. Az úriember egy teljesen más karrierbe kezdett, társproducere lesz egy színdarabnak a Broadway-n. Markáns pálfordulás!

Street Fighter V - máris kiszedték a reklámokat

A hónap elején érkeztek meg az ingame hirdetések a Street Fighter V-be. A Capcom húzása annak ellenére sem tetszett a játékosoknak, hogy a reklámokat nézegetve extra valuta ütötte a markukat. Máris visszakozott a kiadó.

Mégsem készül el a Skytorn

Ha játszottatok a Celeste-tel, akkor ismerős lehet a Skytorn neve is, hiszen a projekten már hosszú évek óta dolgozott a nagy sikerű indie cím fejlesztőcsapata. A posztapokaliptikus metroidvania azonban nem fog már elkészülni.

Új platformokra látogat a Serious Sam Collection?

Az ESRB korhatár-besorolásért felelős hivatal buktatta le a PS4-es és Xbox One-os Serious Sam Collectiont, azaz a sorozat első három darabját tartalmazó gyűjtemény új verzióját. Felzárkózásra tökéletes lesz!

Japánban már a PS4-et is lenyomta a Switch

Jelentős mérföldkőhöz érkezett hazai pályán a Nintendo Switch: a hibridkonzolból már most többet adtak el, mint a PS4-ből öt év alatt - ehhez mindössze két esztendőre volt szüksége. Hol van még a csúcspont?

Gamer youtubernek állt Jack Black

A népszerű színész és komikus, Jack Black megirigyelte PewDiePie, Ninja és mások sikereit, ezért elindította saját gamer csatornáját a YouTube-on. A mérleg: egy videó után máris egymillió feliratkozója van.