Hírarchívum - 2018. január

Murderous Pursuits - orgyilkosságok a léghajón

A Blazing Griffin csapata egyedi koncepciót vonultat fel a többjátékos módra kihegyezett Murderous Pursuitsben. Egy viktoriánus korabeli léghajón kell feltűnésmentesen likvidálnunk más játékosokat.

4,8 millió példánynál jár a Resident Evil 7

Hiába került a boltokba a Gold Edition, a Resident Evil 7-ből alig 800 ezer kópiát passzoltak el október óta. Megérkezett a Capcom legfrissebb üzleti jelentése, ami kiderült, hogy az új Marvel vs Capcom sem szerepelt jól.

Befutott a PlayStation Plus februári kínálata

Egészen korrekt felhozatalnak örülhetnek februárban a PlayStation Plus-előfizetők. A Knack első részére már sokak foga fájt, emellett a tavalyi év egyik legjobb indie játékát, a Rime-ot is megkapjuk PlayStation 4-re.

Vadiúj SWAT-játékra gyűjtenek

Tizenhárom év óta nem kaptunk új SWAT-játékot, ezt szeretné orvosolni a SwatNG_Team csapata. A srácok egy régivonalas taktikai shootert készítenek SWATNG címmel, a Kickstarter-kampány már kezdetét vette.

Így néz ki Switch-en a Bayonetta első két része

A decemberi The Game Awardson jelentették be, hogy a harmadik rész előtt az első két Bayonetta is tiszteletét teszi Nintendo Switch-en. A kiotóiak most egy előzetesben magyarázzák el a játékok lényegét.

Nyáron érkezik a World of Warcraft új kiegészítője

A Blizzard bejelentette, hogy a World of Warcraft legfrissebb expanziója, a Battle for Azeroth a nyár folyamán landol a boltokban. Ha most beruházol rá, már az új fajokkal is megismerkedhetsz közelebbről.

Yakuza 6 - a klánokról bővebben

A Yakuza 6-ban megalkothatjuk a saját bűnbandánkat a Clan Creator mód segítségével, s ezután szépen elfoglalhatjuk a várost utcáról utcára. Ezt az ígéretes funkciót mutatja be a bűnözőszimulátor legújabb előzetese.

Rockstar-játékok az új Humble Bundle-ben

Újabb izgalmas csomagot rakott össze nekünk a Humble Bundle csapata, ezúttal a Rockstar játékai kapták a főszerepet. Több Grand Theft Auto-epizód is szerepel a pakkban, ahogy a Max Payne-trilógia is jó áron lehet a miénk.

Közel 15 millió példánynál a Nintendo Switch

A Nintendo is közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését, a kiotói vállalat kiváló számokat villantott. A siker természetesen a Switch-nek köszönhető, amely hivatalosan is utolérte a Wii U eladásait.

Áprilisban jön az Extinction

Napra pontos megjelenési dátumot kapott az Iron Galaxy legújabb játéka, az Extinction. A God of War és a Shadow of the Colossus szerelemgyerekében óriási ogrékat kell majd levadásznunk.