Hírarchívum - 2018. május

Assassin’s Creed - irány Görögország?

Úgy néz ki, idén ismét idő előtt derültek ki részletek az aktuális Assassin’s Creed-epizóddal kapcsolatban, mely feltehetőleg az ókori Görögországba kalauzolja el a játékosokat.

Mostantól moddolható a Vermintide 2

Reszkethetnek a patkányok, örülhetnek a játékosok; a független Fatshark csapata a mai napon mutatta be a milliós eladásokat elérő Warhammer: Vermintide 2 első nagyobb tartalmi frissítését.

Újabb infók a Sonic-filmről

A mozis videojáték-adaptációkkal kapcsolatban meglehetősen veszélyes dolog előre lelkesedni, ugyanis egy-két példa kivételével a legtöbb csapnivalóan sikerült. Reméljük, a Sonic the Hedgehog lesprinteli a műfaj gonosz démonjait!

Atone - skandináv mitológia és puzzle

Az új-zélandi Wildboy Studios háromfős fejlesztőcsapata bemutatta az első előzetest vadonatúj játékáról, az Atone-ról. A csapat jóvoltából jövőre mindannyian elmerülhetünk a skandináv mitológia ihlette rendkívül hangulatos kalandban.

Fear the Wolves - új képek érkeztek

Közeleg a 2018-as E3, így nem telhet el nap, hogy ne érkezne valamilyen új bejelentés vagy információ a fejlesztés alatt álló számtalan battle royale-játék egyikéről. Így van ez ma is, vadonatúj képeket kaptunk a Fear the Wolvesról.

Visszatér a konzolpiacra az Intellivision

Az Intellivision egy második generációs konzol volt, amit a Mattel 1979-ben adott ki. Az Intellivision Entertainment váratlanul visszatér a piacra egy családi játékkonzollal, ám az első részletekre október 1-ig kell várnunk.

Sztoritrailert kapott a Steel Rats

A Steel Rats egy retrofuturisztikus posztapokaliptikus világban játszódik, melyben a Junkbots néven ismert robotok átvették az uralmat. Csak egy motoros banda veheti fel velük a harcot. Íme, a legújabb előzetes!

Kék színű, limitált PlayStation 4 érkezik

Idén is visszatér a Days of Play promóció, melynek keretében a Sony rengeteg hardvert és szoftvert kínál akciósan. Jön egy limitált kiadású, kék színben pompázó PS4 is egyedi szimbólumokkal az oldalán.

Még csak papíron létezik a S.T.A.L.K.E.R. 2

A múlt héten bejelentett S.T.A.L.K.E.R. 2 még csak designdokumentumokban létezik, ám a GSC Game World nem véletlenül leplezte le ilyen korán a posztapokaliptikus shootert. A felhajtásra alapozva keresnek kiadót.

Konzolokon csúszik a Warhammer 40K: Inquisitor

A Neocore bejelentette, hogy a Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr PS4-es és Xbox One-os változata mégsem jelenik meg június 5-én, mint a PC-s verzió. Konzolon egy kicsit tovább kell várnunk az akció-RPG-re.