Hírarchívum - 2018. január

Kiadós ízelítő a thatgamecompany új fejlesztéséből

Egyelőre kizárólag iOS-re készül a thatgamecompany első olyan játéka, amelyet nem a Sony kötelékében fejlesztett a cég. A Sky egy többjátékos módra kihegyezett közösségi kaland, festői látványvilággal.

Szezonbérlet nélkül jön a God of War

Maga Cory Barlog erősítette meg, hogy az új God of War szezonbérlet nélkül érkezik majd. Ez persze nem zárja ki, hogy készül valamilyen DLC a játékhoz, azonban erről egyelőre hallgatnak a készítők.

Rajongók támasztják fel a P.T.-t

Egy moddercsapat azon dolgozik, hogy feltámasszák a P.T.-t a negyedik generációs Unreal Engine közreműködésével. Ha nem töltötted le időben, vagy letörölted a Silent Hills teaserét, kedvelni fogod!

Totaku - a PlayStation-rajongók kvázi-Amiibója

Habár a Totaku-figurákat nem a Sony gyártja, és azok semmilyen módon nem interaktálnak a PlayStation 4-gyel, a sorozatnak így is bérelt helye lehet a rajongók polcán. Hét "karakter" kapja meg a saját Totakuját első körben.

Konzolokra is jöhet az új House of the Dead

Már jó ideje pihenőpályán a House of the Dead-sorozat, már ami a konzolokat illeti. A Sega minap jelentette be az új részt, amely elsőként a japán játéktermekben indul útjára, azonban van esély rá, hogy otthonra is eljut.

Memories of Mars - túlélés a vörös bolygón

A Tropico 6 fejlesztője ezúttal egy nyitott világú túlélőjátékon dolgozik. Ahogy a cím is mutatja, a Memories of Marsban a vörös bolygó zord felszínén kell életben maradnunk, miközben lakható környezetet alakítunk ki.

Star Citizen - így készülnek az űrhajók

Ezúttal a fejlesztés kulisszatitkaiba enged bepillantást a Cloud Imperium Games, kiderül, hogyan készülnek a Star Citizenben szereplő űrhajók. A koncepciós fázistól egészen az elkészült modellekig követhetjük a folyamatot.

Blogajánló: Sokadik felvonás

Új év, új lehetőségek és egy új Blogajánló. Bár a formátum egyelőre nem végleges, és még sok minden változhat a következő hetekben, már most szemezgethettek a blogszekció legjobbjaiból.

Márciusban jön a TT Isle of Man

Videojáték készül a nagy hagyományra visszatekintő Isle of Man motorversenyről a Kylotonn fejlesztésében. A játékban országúti környezetben kelhetünk birokra másokkal, már nem is olyan sokára, elvégre márciusban jön az anyag.

Megjelent a végleges Flight Sim World

A Dovetail Games már látja a fényt az alagút végén, a Flight Sim World a minap lépett ki a korai hozzáférésű státuszból. A repülőszimulátorban hét csodálatos egy és kétrotoros gépet irányíthatunk.