Hírarchívum - 2018. szeptember

Metro Exodus - az RTX nyomában

A Metro-franchise azon ritka sorozatok egyike, amely képes többfrontos háborút vívni a játékosok szeretetéért; a páratlan atmoszféra és az izgalmas történet mindig grafikai mérföldkővel párosult. És úgy néz ki, idén is ez várható.

Ezért késlekedik a Sony a cross-play funkciókkal

A PlayStation-részleg vezetője szerint a cross-play funkciók engedélyezése közel sem olyan egyszerű folyamat, mint ahogyan az átlagjátékos gondolná; a technológiai bonyodalmak mellett még számtalan részletre kell odafigyelni.

Újabb képeken az Assassin’s Creed: Odyssey

Ahogyan egyre inkább közeledünk az idei Assassin’s Creed megjelenéséhez, folyamatosan újabb és újabb információk érkeznek a játékról. Ezúttal pár 4K-s képen csodálhatjuk meg a játék grafikáját – illetve beállítási lehetőségeit.

Érkezik a Cattle Call: Hollywood Talent Manager

Nagy örömünkre szolgál, hogy újabb magyar fejlesztésű játékot mutathatunk be. Ezúttal a kétfős Funny Angle Games csapat menedzserjátéknak képében, melynek köszönhetően októbertől felcsaphatunk színészügynöknek.

Leleplezték a Minecraft: Dungeonst

Újabb Minecraft-játék a láthatáron! Ezúttal egy kisebb belsős projektről van szó, melyet a Minecraft-univerzum iránti szeretetből készített el egy alig pár fős csapat, ám az eredmény mégis egészen ígéretesnek tűnik.

Farming Simulator 19 - lassan felbőgnek a traktorok

Új előzetest kapott a Giant Software játéka, melyben nemcsak a gépek rendkívüli választékát csodálhatjuk meg, hanem azt is, ahogyan a legváltozatosabb módszerekkel tudjuk széttaposni saját terményeinket. Persze csak véletlenül.

Milyen teljesítményre képes az Oculus Quest?

A héten mutatkozott be a vezeték nélküli Oculus Quest, amihez már PC sem kell, ha játékokat akarunk futtatni. John Carmack szerint a VR-headset teljesítménye nagyjából a PS3 vagy az Xbox 360 erejéhez mérhető.

Leállnak a PlayStation All-Stars szerverei

Három remek PlayStation 3-cím online funkciói állnak le október végén. Az érintett játékok között van a PlayStation All-Stars: Battle Royale és a Twisted Metal is, marad az offline kampány és a helyi multi.

Így csaphatsz le a WoW Classic demójára

A Blizzard idén is árusít virtuális jegyet a BlizzConra azok számára, akik nem tudnak személyesen megjelenni a rendezvényen. Ők most jól járnak, hiszen mellécsapják a World of Warcraft Classic kipróbálható változatát is.

Idén elmarad a PlayStation Experience

A Sony Worldwide Studios elnöke, Shawn Layden megerősítette, hogy idén nem rendezik meg az éves PlayStation Experience rendezvényt. Az úriember szerint nehéz döntést hoztak, de a projektjeik egyszerűen még nem állnak készen.