Hírarchívum - 2018. október

The Dark Pictures: Man of Medan - vár a szellemhajó

Halloween örömére vadiúj előzetest kaptunk a Supermassive új horrorantológiájának nyitórészéről, a The Dark Pictures: Man of Medanról. Egy baráti társaság esik csapdába egy ódon szellemhajón.

Free-to-playre váltott a Shroud of the Avatar

Alig hét hónappal a végleges változat megjelenése után máris ingyenesen játszható lett Richard Garriott MMORPG-je. Így talán szélesebb közönséghez is eljuthat az Ultima ihletésű szerepjáték.

Új játék készül az Így neveld a sárkányodat alapján

A népszerű animációs filmek játékadaptációira szakosodott Outright Games ezúttal az Így neveld a sárkányodat licencét porolta le. Az új mozifilmmel egy időben látja meg a napvilágot a Dragons Dawn of New Riders.

Befutott a MediEvil-remake első trailere

A tavaly decemberi PlayStation Experience-en tudtuk meg, hogy a felújítják a húszéves PS1-klasszikust. A Sony jóvoltából végre megérkezett a MediEvil első rendes előzetese! A látvány modern, csak a stílus régimódi.

Bulletstorm és Yakuza a novemberi PS Plusban

A korábbi híreknek megfelelően a Bulletstorm: Full Clip Editiont és a Yakuza Kiwamit tölthetik le novemberben a PlayStation Plus-előfizetők. PS3-on egy ütős partijátékkal gazdagodhatunk.

Nagyon bízik az Anthem teljesítményében az EA

Az elmúlt negyedévben szárnyaltak a digitális csatornák az EA-nél - derült ki a kiadó legfrissebb pénzügyi jelentéséből. Így a cég nagy reményeket táplál a BioWare következő üdvöskéje felé.

Digitálisan is jól fogyott az új Assassin's Creed

A Ubisoft legfrissebb pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy az Assassin’s Creed: Odyssey eladott kópiáinak csaknem fele digitális verzió. Emellett szépen növekedtek a bevételek tavalyhoz képest.

Így néz ki Henry Cavill Geraltként

Gőzerővel készül a Netflix-féle The Witcher sorozatadaptációja. Mint ismert, Henry Cavill játssza majd a főszereplőt, Ríviai Geraltot - a gyártó most egy rövid klipben mutatja be a karaktert teljes pompájában.

Strange Brigade - ilyen a második DLC

Folytatódik a Strange Brigade The Thrice Damned című DLC-kampánya a második fejezettel. A Sunken Kingdom szörnyeit egy új karakterrel is megtizedelhetjük - ő Hachiro Shimizu, akik sokkoló gránátokkal operál.

Mozog a felújított Asterix & Obelix XXL 2

Az Anuman Interactive szépen halad az Asterix & Obelix XXL 2 remasterével. Az akciójáték eredetileg 2005-ben jelent meg, de már rá sem lehet ismerni, hiszen lecserélték a textúrákat, a karaktermodelleket és a fényeffekteket is.