Hírarchívum - 2018. november

Időleges PS-exkluzivitást kap a Borderlands 2 VR

Már jó ideje megtörtént a bejelentés, miszerint a Gearbox stúdió a virtuális valóságba költözteti a Borderlands 2-t, és most úgy néz ki, hogy némi késéssel, de PC-re is megérkezik a VR-átirat.

Valami készülődik a Dragon Age háza táján

A BioWare-nél igencsak feszítetten megy a munka; rövidesen kezdetét veszi az Anthem alfatesztje, újabb tartalmak készülnek a The Old Republichoz, és úgy néz ki, hogy a Dragon Age sincs elfelejtve.

Remekül fest a The Last Remnant Remastered

A Square Enix PlayStation 4-re szánt felújított alkotása már a küszöbön, így a kiadó úgy látta jónak, ha még egy előzetesen megcsodálhatjuk a játék pompázatosan átdolgozott látványvilágát.

Három új címmel bővül az Xbox Game Pass

Újabb játékok érkeznek a Microsoft előfizetéses szolgáltatásába, ráadásul nem is akármilyenek! Jön a Strange Brigade, illetve rögtön a megjelenésétől fogva elérhető lesz az előfizetőknek a Mutant Year Zero és a The Gardens Between is.

Dark Souls III - a tábortűz titkainak nyomában

Sokan nem is gondolnánk, hogy a Dark Souls III készítése során mennyi apró részletben tértek el a fejlesztők az eredeti elképzelésektől. Most az egyik YouTubernek köszönhetően a tábortüzekről derültek ki érdekes infók.

Clatter - decembertől tombol a robotháború

A Rust és a Garry’s Mod mögött álló stúdió legújabb alkotásaként ezúttal egy stratégiai játékkal lehetünk gazdagabbak, melyben a játékos által összeállított robotcsapatok fognak megmérkőzni egymással.

Átcsúszott 2019-re a The Elder Scrolls: Blades

Az idei E3 során bemutatott The Elder Scrolls: Blades az eredeti tervek szerint még idén mobilkészülékekre költöztette volna a Bethesda nagysikerű RPG-sorozatát. A megjelenésre viszont már csak a jövő évben számítsunk.

Részletek az Anthemről, közeleg a zárt alfa

Egy kisebb csokornyi hír esett ma az ölünkbe a BioWare következő játékával, az Anthemmel kapcsolatban. Többek közt megtudtuk, hogy jövő hónapban indul a zárt alfateszt, amelyre már most jelentkezhetünk, valamint belengettek egy új trailert is.

Három évad után elkaszálták a Daredevil-sorozatot

Idén októberben futott le a Daredevil harmadik évada, a Netflix azonban tegnap bejelentette: nem folytatják Matt Murdock sorozatát. Nem ez az első Marval-széria, amit elkaszál a videóstreameléssel foglalkozó vállalat.

Januárban folytatódik a Life is Strange 2

Szeptemberben startolt el a Life is Strange második számozott évada, mi pedig azóta is epekedve várjuk a folytatást. A Dontnod elárulta, hogy a következő epizódra januárban számíthatunk.