Hírarchívum - 2018. március

God of War - 4K alatt is van élet PS4 Prón

Ha még nincs 4K-tévéd, viszont PlayStation 4 Próval már rendelkezel, bizonyára örülni fogsz a God of War Performance módjának, amely 1080p-ben sokkal simább framerate-et eredményez. Kaptunk egy csomó kedvcsinálót is.

Februárban a Fortnite uralta a digitális piacot

Megérkezett a Superdata elemzése a digitális játékpiac februári teljesítményéről. A free-to-play és a közösségi címek kicsit visszaestek, miközben a prémium PC-s címek eladásai nőttek. Az új Call of Duty és a Fortnite volt a legnépszerűbb játék.

Itt a Sonic Mania Adventures első epizódja

A Sega két hete ígérte meg, hogy ötrészes animációs sorozatot kap a Sonic Mania. Az első epizódot áprilisra vártuk, de végül már most megérkezett. Mivel nem beszélnek benne, minden korosztály számára élvezhető.

Úton a Telltale-féle The Walking Dead utolsó évada

A 2012-ben indult sorozat idén végre lezárul, elvégre a Telltale Games bejelentette a The Walking Dead utolsó évadát. A már felnőtt Clementine sztorija tehát véget ér - az első látnivalók a jövő héten érkeznek.

Börtönbe látogatunk a Dying Light új játékmódjában

A Techland jóvoltából ingyenes frissítést kapott a Dying Light. A Prison Heist lényegében egy új játékmód, amely egy eddig még nem látott helyszínre, egy börtönszigetre kalauzolja a játékosokat. A cél a fegyverraktár.

Frissítve: Overwatch - Uprising event újra?

Az Overwatch Twitter-bejegyzése alapján úgy néz ki, hogy április 10-től ismét visszautazhatunk az időben, hogy újraírhassuk az Overwatch hőseinek történetét. Idén Tracer pályafutását követhetjük nyomon.

Négy percig mozog az új Rune

Az IGN jóvoltából most hosszabban is belenézhetünk a Rune harcrendszerébe. Óriásokat és ellenséges vikingeket szabdalhatunk szét buzogánnyal, karddal és csatabárddal eléggé naturális módon.

Jelzőrakétákra vadászunk a PUBG új eventjében

Bővült a PlayerUnknown’s Battlegrounds arzenálja, a Flare Gun érkezését pedig egy új különleges játékmóddal ünnepelhetjük meg ezen a hétvégén. Nem árt vigyázni, mert fegyverek fognak hullani az égből!

Kingdom Come: Deliverance - itt a húsvéti update

Döcögős volt a Kingdom Come: Deliverance rajtja, de a játékért felelős Warhorse stúdió töretlenül foltozgatja a hibákat. A bugfixek mellett pedig kapunk pár húsvéti témájú újdonságot is, valamint új frizurát és szakállat is választhatunk majd.

PC-re is megjelenik a Guacamelee! 2

A DrinkBox Studios hivatalosan is megerősítette, hogy a tavaly ősszel PlayStation 4-re bejelentett Guacamelee! 2 PC-n is tiszteletét teszi. A játék Steam-adatlapja már el is érhető.