Hírarchívum - 2018. június

Képeken az Ancestors: The Humankind Odyssey

Az Assassin's Creed és a Prince of Persia alkotójának új, ezúttal független játéka lassan, ámde folyamatosan közelít a megjelenés felé. Sok konkrét részleteket még most sem tudni róla, azonban nemrég új képek és GIF-ek érkeztek.

Squadron 42 - fejlesztői videó érkezett

A Star Citizent is fejlesztő Cloud Imperium újabb Squadron 42-videóval jelentkezett, melyben részletesen bemutatják, hogyan fejlődött a játék az elmúlt időszakban mind az animációk, mind pedig a játékmenet terén.

Jim Carrey a Sonic-filmben?

Alig egy hónapja írtunk róla, hogy a Westworld sztárjával, James Marsdennel bővül a Sonic-film stábja, és úgy néz ki, hogy újabb híresség csatlakozik a projekthez. Méghozzá nem más, mint Jim Carrey.

Érkeznek a felújított Myst-játékok

A játék fejlesztése mögött álló Cyan stúdió hivatalosan is bejelentette márciusban, hogy az idei év során mind az öt Myst-játék frissített verzióját ki fogják adni: a mai napon meg is érkezett a harmadik és a negyedik rész a GOG-ra.

Saját játékstreaming platformot fejleszt a Google?

A pletykák szerint igen. A legutóbbi lapértesülések alapján a Google egy olyan hardvert szeretne készíteni, amelynél különösen nagy hangsúlyt fektetnek a játékstreamingre.

Switchre is befutott a Wolfenstein II

B.J. Blazkowicz már hordozható formában is öli a nácikat, hiszen mától Nintendo Switchen is elérhető a Wolfenstein II: The New Colossus. A Panic Button csapata derekas portot készített a MachineGames lövöldéjéből.

Napi Fallout 76: az atombomba ereje

A Bethesda tényleg nem bír magával: mára is jutott egy háromperces gameplay videó a Fallout 76-ról. Ebben a részben is lehetőségünk lesz atombombát dobni a pályára, amely a játék legdurvább fegyverének tűnik.

Overwatch - ezt tudja Hammond, a hörcsög

Bővebben is bemutatkozott az Overwatch 28. hőse, Wrecking Ball, vagyis Hammond, aki egy golyószerű mechát vezet. A mozgékony tank háttérsztorijával és képességeivel is tisztában lettünk. Aranyos kis dögről van szó!

Hibásan startolt PC-n a The Crew 2

Ma jelent meg a Ubisoft versenyjátéka, de úgy látszik, aki a Steamen vette meg a The Crew 2-t, rosszul járt. A Uplayjel való párosítás nem megy simán, a felhasználók el sem tudják indítani a játékot. A fejlesztők már tudnak róla.

Idén érkezik a Pathfinder: Kingmaker

Chris Avellone izometrikus nézőpontú RPG-jére tavaly félmillió dollár jött össze a Kickstarteren. A projekt szépen halad, már kiadót is talált a stúdió a Deep Silver személyében, így az idei premiernek sincs akadálya.