Hírarchívum - 2018. január

Hunt: Showdown - közeledik a zárt alfateszt

A Crytek bejelentette, hogy a hónap végén veszi kezdetét a Hunt: Showdown zárt alfatesztje, amelyre véletlenszerűen válogatják be a játékosokat. A tesztelés során folyamatosan érkeznek majd az új tartalmak.

Traileren a Harry Potter: Hogwarts Mystery

Befutott a Harry Potter: Hogwarts Mystery első mozgóképes kedvcsinálója, amely ízelítőt ad abból, hogy milyen kalandok várnak a varázslótanoncunkra a Roxfort falai között. Több ismerős karakterrel is összefutunk majd.

Vérfrissítés vár az Xbox Elite kontrollerre

A kiszivárgott képek szerint már készül a következő Xbox Elite kontroller. A várhatóan továbbra is méregdrága kiegészítő külsőre is más lesz egy picit, és belsőre is változik majd.

Saját LEGO-játékot kaphatnak a DC-gonoszok

A pletykák szerint két LEGO-játék biztosan érkezik az idén. Az egyik A hihetetlen család-filmek feldolgozása lesz, míg a másik DC Comics-univerzum főgonoszait vonultatja fel.

Átszervezések a Microsoft Studiosnál

A Microsoft Xbox-divíziójának fejese, Phil Spencer komoly átalakításokba kezdett a Microsoft Studiosnál. A korábbi Minecraft-vezér, Matt Booty veszi át Spencer korábbi szerepét, ő irányítja majd közvetlenül a cég stúdióhálózatát.

Nézzünk bele az idei teniszjátékokba!

Pár nap eltérésével kapott gameplay trailert az AO Tennis és a Tennis World Tour. Az elmúlt években nem sok hasonló próbálkozás született, idén azonban két játéknak is örülhetnek a sportág rajongói.

Három hetet csúszik a Past Cure

A berlini Phantom 8 Studios közelgő thrillerjátéka ugyan még mindig a februári megjelenések sorát erősíti, ám három hetes csúszással kell számolnunk. Sebaj, a sztori és a látvány egyaránt ütősnek ígérkezik!

Életjeleket adott az Underworld Ascendant

Az Ultima Underworld szellemi örökösét négy éve jelentette be az Otherside Entertainment Warren Spectorral az élen. A szerepjáték lassan révbe ér, a PAX South apropóján már gameplay trailer is érkezett.

Állandó netkapcsolat kell a Metal Gear Survive-hoz

A sajtó képviselői már kipróbálhatták a Metal Gear-sorozat mellékágát, s így egy rakás videóval és képpel gazdagodtunk. Friss konkrétumok is érkeztek: a játékhoz állandó netkapcsolat kell, és még mikrotranzakciók is lesznek.

Tömve lesz minijátékokkal a Yakuza 6

A Sega új előzetest tett közzé a Yakuza 6-ról, ám ezúttal nem a kampányból kapunk ízelítőt, hanem abból a tengernyi minijátékból, amikkel elüthetjük az időt. Csinos hoszteszlányokkal cseveghetünk, baseballozhatunk és így tovább.