Hírarchívum - 2019. március

Újabb részletek a The Master Chief Collectionről

Egy reddites kérdezz-felelek során a 343 Industries csapata néhány érdekes technikai részletet árult el a hamarosan számítógépekre költöző Halo: The Master Chief Collectionről. Derék lesz a PC-s port, még FOV-csúszka is lesz benne!

Készül a Project I.G.I.-széria harmadik része

A kétezres évek elején ismerhettük meg a Project I.G.I.: I'm Going Int, illetve annak folytatását, a Project I.G.I. 2: Covert Strike-ot. Sok év hallgatás után most bejelentették a folytatást. Érkezik az I.G.I. - Origins.

GDC 2019: Hozzánk is eljut a Call of Duty: Mobile

Egymás markába csap az Activision és a Tencent, így hamarosan hozzánk is ellátogat a keleten népszerű, ingyenesen letölthető Call of Duty: Mobile. Az apró képernyőkre tervezett shooter a széria legnépszerűbb elemeit vegyíti.

GDC 2019: Ray tracing a GTX 10-es szérián is

Áprilistól akár már a Pascal-architektúrát használó Nvidia-kártyákkal is kipróbálhatjuk a ray tracing technológiát. Egy GTX 1060-as VGA-val persze nem fogjuk megváltani a világot, de legalább próbálkozhatunk.

GDC 2019: Ismét mozog az Oddworld: Soulstorm

Újabb életjeleket adott az Oddworld Inhabitants következő játéka. A Unity GDC-s előadásán egy rövid kedvcsinálóval demonstrálták azokat a renderelési technikákat, amelyet a Soulstormban láthatunk majd.

Befutott a Toy Story 4 előzetese

Woody, Buzz és a többiek hosszú útra kelnek, mégpedig egy műanyag villából készült figura társaságában. Bonnie keresve sem találna jobb barátokat, noha az eleven játékok kalandjai most sem épp zökkenőmentesek

GDC 2019: Ezt tudja ma a CryEngine

Ugyan a játékiparban a CryEngine-nek már egy jó ideje nincs akkora szerepe, mint évekkel korábban, azért a Crytek idén is megmutatta, hogy így is simán labdába rúgnak a Unity és az Unreal Engine 4 mellett.

GDC 2019: GeForce RTX-bemutatón a Control

A Remedy jóvoltából befutott egy friss Control-kedvcsináló, ami ezúttal a játék látványos technológiai újdonságait mutatja be. A látvány erősen épít majd az Nvidia RTX-kártyáinak a képességeire.

Apex Legends - ma indul az első szezon

A Respawn Entertainment a játék hivatalos oldalán és Twitter-oldalán megerősítette, hogy a mai napon rajtol el a játék első szezonja, a Wild Frontier. Ezzel együtt érkezik a korábban már beharangozott, a Fortnite mintájára felépülő Battle Pass is.

Battle royale nélkül jön a következő Call of Duty?

Az eddigi információk szerint az idei Call of Duty-epizód nemcsak a Modern Warfare-sorozathoz térne vissza. Állítólag tartalmilag is a hagyományosabb megközelítést képviselné majd az új rész.