Hírarchívum - 2019. március

Változik a hardver, tovább csúszik az Atari VCS

Soha véget nem érő történetnek tűnik az Atari VCS, az Atari bejelentése szerint a konzol már nem fog megjelenni az év vége előtt. A csúszás oka ezúttal az, hogy változnak a masina hardverspecifikációi.

Stranger Things - befutott a harmadik évad trailere

Habár több kedvcsinálót is kiadott már a Netflix a Stranger Things harmadik évadához, ez az első, ami valódi jeleneteket mutat nekünk a folytatásból. Egy biztos: Hawkinsban nem lett könnyebb az élet.

Star Wars - izgalmas idősíkba látogatunk el?

A Star Wars News Net értesülései szerint a Trónok harca alkotóinak közreműködésével készülő következő Star Wars-film állítólag a Régi Köztársaság idejében játszódna.

Anthem - simán behúzta a februárt

Az NPD tájékoztatása szerint az Egyesült Államok februári eladásait tekintve nem talált legyőzőre az Anthem, ráadásul a kritikusok és a rajongók körében is vegyesen megítélt játék a stúdió történetének második legjobb nyitányát produkálta.

Sekiro - látogatás Senpou templomában

A PlayStation Underground csapata már kipróbálhatta a From Software következő játékát, a feudális Japánban játszódó Sekiro: Shadows Die Twice-ot. Senpou templomában tett látogatásukat meg is osztották.

GDC 2019: Visszatérnek a Konami klasszikusai

Most tavasszal és valamikor a nyár folyamán több fázisban, de visszatérnek a Konami olyan klasszikusai, mint a Castlevania, vagy a Contra. Továbbá a Konami Anniversary Collection-sorozat a kiadó árkádjátékait is feltámasztja.

GDC 2019: Így fut a Stadián a DOOM Eternal

Tegnap hivatalosan is bemutatkozott a Google felhőalapú játékplatformja, a Stadia, amit a jövőben olyan játékok is támogatni fognak, mint a Assassin's Creed: Odyssey vagy a DOOM Eternal. Utóbbit mozgás közben is meg tudjuk nézni.

GDC 2019: Új platformokra is jön a Castle Crashers

Miután a The Behemoth a Twitter-oldalán gyakorlatilag egyértelművé tette, hogy visszahozza a Castle Crasherst, tegnap hivatalosan is megerősítették, hogy Nintendo Switchre és PlayStation 4-re is kiadják a játékot.

GDC 2019: Friss bemutatón a System Shock-remake

Ha már a tegnapi napot a System Shock készülő harmadik részével kezdtük, akkor maradjunk stílusosak, és a mai nap indítóhíre legyen ismét egy System Shock-videó. Ezúttal a klasszikus első rész feldolgozása kapott egy masszív bemutatót.

GDC 2019: Stadia - a Google játékos platformja

Hatalmas bejelentéssel készült az idei GDC-re a Google. Az óriásvállalat bemutatta a saját játékstreaming platformját, a Stadiát: 4K minőségben, 60 fps sebességgel játszhatunk kedvenc játékainkkal, szinte bármely hardveren.