Hírarchívum - 2019. március

Év végéig húzzák a Life is Strange 2-t

A Dontnod elébe ment a találgatásoknak, és közzétette, hogy milyen menetrend szerint válnak majd elérhetővé a Life is Strange 2 további epizódjai. Maradnak az óriási szünetek, a szezonzáró így csak decemberben jön.

Switchre is megjelenik a Mutant - Year Zero

Az erősen XCOM-alapokra építkező Mutant - Year Zero: Road to Eden a tavalyi év egyik legkellemesebb meglepetése volt, és hamarosan a Nintendo Switch-tulajdonosok is élvezhetik.

Tölthető az Epic Store következő ingyenes játéka

Az Epic Games minden második héten ingyenessé teszi az Epic Games Store kínálatának egyik játékát, hogy ezzel ünnepelje meg az üzlet első tizenkét hónapját. Megérkezett a következő ajándék!

Gameplay ízelítő a Battlefield V: Firestormhoz

Erre a hétre is jutott némi látnivaló, ami a Battlefield V battle royale-módjához igyekszik kedvet csinálni: ezúttal egy több mint háromperces gameplay trailerben veszi végig a DICE, hogy mire számíthatunk a Firestormban.

GDC 2019: Erőt demonstrál az Unreal Engine

Míg tegnap az Epic Games Store kapta a főszerepet, most azoknak is kedvez az Epic, akiket az Unreal Engine képességei érdekelnek inkább. Három kisfilmmel erődemonstrált a cég az idei GDC-n.

Újabb infók szivárogtak ki a lemezmentes Xboxról

A Windows Central szállította a legfrissebb infókat a lemezmeghajtó nélküli Xbox One-modellről. A lapnak állítólag sikerült képeket szereznie a konzol dobozáról, amiről az is kiderült, hogy milyen játékokkal csomagolják majd egybe a masinát.

Frissítve: Visszatérhet a Lucasfilm Games?

A Disney weboldalán megjelent álláshirdetések alapján úgy tűnik, visszatérhet a LucasArts elődje, a Lucasfilm Games. Ez akár jó hír is lehet, de persze nem feltétlenül jelenti azt, hogy házon belül készülnének a jövő Star Wars-játékai.

Konzolokon is befut a Bright Memory: Infinite

Egyszemélyes projektként indult a Bright Memory, mégis akkora siker lett az Early Accessben elérhető első felvonás, hogy az elhagyja az epizodikus modellt, így Infinite alcímmel teljes játékként jelenik majd meg, immár a két nagy konzolon is.

GDC 2019: Mozgásban a The Cycle

A Spec Ops: The Line fejlesztőcsapata egy különleges többjátékos shootert hoz kizárólag az Epic Games Store kirakatába. A The Cycle online világában a banditák és hatalmas szörnyek mellett ellenséges játékosokkal is összefuthatunk.

GDC 2019: A God of War a GDC Awards nyertese

Újabb év játéka-díjat rakhatott zsebre Kratos, ugyanis a Game Developers Choice Awards díjátadóján is a God of War vitte a prímet. A gálán rengeteg remek indie cím is megkapta a méltó elismerést.