Hírarchívum - 2019. március

Mortal Kombat 11 - összecsap Jacqui és Kotal Kahn

Hárompercnyi tömény zúzással érkezett meg a Mortal Kombat 11 következő karakterbemutatója. Ezúttal az alakváltó hadúr, Kotal Kahn és Jax lánya, Jacqui Briggs szállnak ringbe.

Ezek az indie címek várhatók még Switchre

Nindies Showcase-futottak még, avagy milyen indie játékokra készülhetünk még a közeljövőben Nintendo Switchen? Egy csomagban állítottuk össze a hibridkonzolra érkező független fejlesztésű játékokat.

Jövő héten véget ér a The Walking Dead

Clementine hosszú, fájdalommal és félelemmel teli története hamarosan véget ér, jövő héten ugyanis befut a The Final Season negyedik, s egyben utolsó epizódja. A méltó lezárásról a Skybound gondoskodik.

Egyéves a Sea of Thieves, jókora update érkezik

Tavaly ilyenkor jelent meg a Rare nyílt világú online kalózjátéka, a Sea of Thieves, az évfordulót pedig rengeteg ajándékkal és egy hatalmas tartalmi frissítéssel ünnepelhetjük. Lesz itt halászat, PvP, de még főzőcskézés is!

Cadence of Hyrule - Link is nekrotáncos lesz

A délutáni Nindies Showcase másik nagy meglepetése a Cadence of Hyrule volt, amely a Crypt of the NecroDancer játékmenetét ötvözi a The Legend of Zelda világával. Rajongóknak kötelező!

A Cuphead hozza el az Xbox Live-ot a Switchre

A Nintendo délután Nindies Showcase-t tartott, amiből az is kiderült többek között, hogy Nintendo Switchre költözik a Cuphead. További érdekesség, a játék az Xbox Live funkcióit is magával hozza majd.

GDC 2019: PC-re költöznek a Quantic Dream játékai

Beesett a nap meglepetésbejelentése, a Quantic Dream PC-re is kiadja a Heavy Raint, a Beyond Two Soulst és a Detroit: Become Humant. A slusszpoén az, hogy Epic Games Store-exkluzív lesz mindegyik port.

Újabb hat cím érkezik az Xbox Game Passbe

Tempósan bővül az Xbox Game Pass felhozatala, a következő két hétben még öt játékot kapunk, és áprilisra is belengetett egy újabb címet a Microsoft. Holnap a Deus Ex: Mankind Divided és a What Remains of Edith Finch lesz terítéken.

GDC 2019: A Rift S váltja fel az Oculus Riftet

Bemutatkozott az Oculus legújabb VR-szemüvege, az Oculus Rift S, amely lényegében az Oculus Rift leváltására hivatott. A kábel és a PC marad, a külső érzékelők viszont mennek.

Itt az első előzetes Tarantino új filmjéhez

Nyáron kerül mozikba Quentin Tarantino kilencedik filmje, amely az imént megkapta az első előzetesét. A Once Upon a Time in Hollywood azokba az időkbe kalauzol el bennünket, amikor a Manson-család gyilkosságai történtek.