Hírarchívum - 2019. március

Steam Link Anywhere - bárhonnan játszhatunk majd

A Valve bejelentette, hogy kiterjeszti az idáig csak a helyi hálózatra lekorlátozott Steam Link lehetőségeit, így a jövőben bárhonnan játszhatunk majd steames könyvtárunk játékaival.

Újabb projekteket teasel a Gearbox?

A hónap végén rendezik az idei PAX Eastet, ahol a Gearbox alaposan odateszi magát. Eddig úgy hittük, két projektet jelent be a stúdió, de időközben további beharangozók is megjelentek a csapat Twitter-oldalán.

Adatlopási ügybe keveredett az Epic

Egy, a Redditen is olvasható bejegyzés szerint az Epic Games Store úgy gyűjtötte be a játékosok Steam-adatait, hogy arra semmilyen formában nem hívta fel a figyelmet. Az Epic szerint erről szó sincs.

James Gunn visszatér a Disney-hez

A Deadline-nak a Marvel és a rendező is megerősítette, hogy amint befejezi az Öngyilkos osztag folytatásának munkálatait, visszatér A galaxis őrzői harmadik részéhez.

Frissítve: Switchre tart a Castle Crashers?

A The Behemoth Twitter-oldalán felbukkant egy érdekes bejegyzés, ebből pedig arra lehet következtetni, hogy minden idők egyik legjobb kooperatív játéka valamikor Nintendo Switchre is ellátogat.

Russia 2055 - befutott a demó

Alig két hónapja számoltunk be az InvictusVolition névre keresztelt egyszemélyes fejlesztőstúdió Russia 2055 című alkotásáról, mely a mai napon a hivatalos gépigény mellé egy teaser demót is kapott.

Black Ops 4 - ingyen DLC-pályák a hétvégére

A hétvégén érdemes lesz elővenni a Call of Duty: Black Ops 4-et, ugyanis a játékért nem csak plusz XP üti a markunkat, de korlátozott ideig még a DLC-pályákat is kipróbálhatjuk teljesen ingyen.

Dead or Alive 6 - jön az ingyenes verzió

Úgy látszik, a Koei Tecmo meghallotta a játékosok panaszait, és több fronton is harcot nyit a régi fanok visszaszerzésére. Alig két héttel a megjelenés után, máris érkeznek a privát lobbyk és egy ingyen játszható verzió is.

Nyáron érkezik a Green Hell 1.0

A Creepy Jar túlélőjátéka idén nyáron elhagyja a korai hozzáférésű állapotot, és Green Hell 1.0 Story Mode néven végleges verzióban lesz elérhető a játékosok számára. Addig viszont még sok munka vár a fejlesztőkre.

No Man’s Sky - úton a Beyond frissítés

Újabb ingyenes frissítést kap a procedurálisan generált űrbéli felfedezős játék, mely három nagyobb durranást is tartogat a játékosok számára. Ezek közül az első nem más, mint a No Man’s Sky Online.