Hírarchívum - 2019. július

Brit toplista: tarolt a Fire Emblem: Three Houses

Egy újabb Nintendo Switch-exkluzív került a brit toplista élére. A Fire Emblem: Three Houses még a hét másik nagy befutóját, a több platformon is elérhető Wolfenstein: Youngbloodot is lenyomta.

Hátborzongató trailert kapott a Blair Witch

Nincs már messze a Layers of Fear csapatának következő játéka, a Blair Witch. Ha hihetünk az eddig látottaknak, akkor a borzongás ismét garantált lesz - ezt bizonyítja a legújabb előzetes is.

Astral Chain - fókuszban az akció

Több mint 9 percig csodálhatjuk meg az Astral Chain harcrendszerét, mely alapján elmondhatjuk, hogy a Bayonetta és a Nier: Automata után ezúttal sem fog csalódást okozni e téren a Platinum Games csapata.

For Honor - íme, a vikingek erődje

Vadonatúj videó érkezett a For Honor csapatától, melyben végre bemutatkozik a vikinges témájú harmadik évad első ingyenes pályája, az északi erődítményként szolgáló Storr Stronghold.

Farming Simulator 19 - bevezetés a versenybe

Egy ideje mindenki számára elérhetővé vált a Farming Simulator League Tournament DLC, mely némi kompetitív mókával egészíti ki a népszerű farmos alkotást. Zúgjanak a traktorok, szántsanak az ekék, irány a bajnokság!

Kanadával és modokkal erősít a Squad

Izgalmas frissítéssel bővült a Squad, amellyel nem csak a Kanadai Fegyveres Erők mutatkoztak be, hanem egy következő generációs modkészítő eszköz is. Ennek hála akár az Alien ellen is küzdhetünk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ugyan nem ez lesz az évezred hete a megjelenéseket tekintve, még így is várnak ránk izgalmas címek a következő napokban; a sport szerelmeseinek jön a Madden NFL 20, az önjelölt detektíveknek pedig a The Church in the Darkness.

DOOM Eternal - 48 percig pörög a játék

Az id Software a QuakeConon is bemutatta azt a DOOM Eternal-demót, amit az E3-on is láthattak a résztvevők. A jó hír, hogy ezúttal teljes egészében megörökítették nekünk az ízelítőt!

Bosszantó hiba a klasszikus Doomok portjaiban

Bosszantó hibával jelent meg az új platformokon az első három Doom portja, a játékokban ugyanis kötelező a Bethesda.net-bejelentkezés indítás után. A készítők hamarosan kiadják az idevágó javítást.

Dragon Ball Z: Kakarot - Piccolo is akcióba lendül

Ahogy azt a hét folyamán megírtuk, az előzetes várakozásokkal ellentétben nem csak Gokut irányíthatjuk majd a Dragon Ball Z: Kakarot során. Mások mellett Piccolo is játszható lesz, akiről most gameplay videót is tudunk mutatni.