Hírarchívum - 2019. július

Itt a Humble Crusader Kings II Bundle

Ha mindig is arra vágytál, hogy jó sok kiegészítővel együtt beszerezd a világ egyik leghangulatosabb középkori birodalommenedzselős alkotását, csak a pénztárcád mindig nemet mondott, akkor eljött az idő, hogy most akciósan lecsapj a szériára!

Késik a Gyűrűk Ura-kártyajáték

Rossz hírünk van Középfölde szabad népei számára! A jelenleg Early Access-státuszú The Lord of the Rings: Adventure Card Game jövő hétre tervezett rajtját elhalasztották. A megjelenésre egészen a nyár végéig várnunk kell.

Switchen is megjelenik a The Outer Worlds

Az Obsidian várva-várt szerepjátéka, a The Outer Worlds a PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-os megjelenést követően Nintendo Switchre is ellátogat majd. A játék producere lelkesen mesélt a hibridkonzolos portról.

Borderlands 3 - bemutatkozik Zane

Saját videóízelítőt kapnak a Borderlands 3 Vault Hunterei. A sorban az első Zane lesz, aki veterán fejvadászként és a csapat technikai zsenijeként csatlakozik a vadászathoz.

Íme, a Games with Gold augusztusi játékai

A kissé lapos júliusi kínálat után egészen erős felhozatallal jelentkezik a Microsoft Games with Gold akciója. Az Xbox Live Gold előfizetői négy nagyszerű címet zsebelhetnek be augusztus folyamán.

Dátumot kapott a Sniper Elite III switches változata

A Rebellion egy vadiúj előzetes mellett rántotta le a leplet a Nintendo Switchre érkező Sniper Elite III: Ultimate Edition megjelenési dátumáról. Poroljátok le a távcsövet - októberben Afrikába látogatunk!

Modern Warfare - visszatérnek a killstreakek

Az újabb Call of Duty-játékok scorestreak-rendszerét leváltva a Modern Warfare visszatér a hagyományos killstreakekhez. Segítségükkel tankot is vezethetünk, de bevethetjük a szörnyű fehérfoszfort is.

PS4-es remastert kaphat az első két No More Heroes

Goichi Suda, a No More Heroes-széria atyja egy friss interjúban megszellőztette a No More Heroes és a No More Heroes 2: Desperate Struggle HD-remasterének ötletét. A fejlesztő már javában folytatja a tárgyalásokat a kiadóval.

Battlefield V - irány Görögország!

Befutott a Battlefield V 4.2.1-es frissítése, melynek keretei közt minden játékos ellátogathat a Marita névre keresztelt új térképre. Az update elérhetővé tett két új elit katonát is.

Idő előtt lebukott az új Need for Speed-játék

Nagyon úgy fest, hogy az idei E3-at kihagyó új Need for Speed a hamarosan kezdődő Gamescomon mutatkozik majd be. Kár, hogy az osztrák Gameware áruházlánc idő előtt lebuktatta a játékot.