Hírarchívum - 2019. július

Megint csúszik a Phoenix Point megjelenése

Hiába tűnt, hogy sokadik halasztás után végre sikerült kőbe vésni a Phoenix Point megjelenését, a csapat nemrég jelezte, a kitűzött szeptemberi dátumot sem tudják tartani, így csak valamikor decemberben jelenik meg a játék.

100 millió eladott példánynál jár a PlayStation 4

A Sony Interactive Entertainment is megtartotta az aktuális pénzügyi év első negyedének beszámolóját, amelyből kiderült, komoly mérföldkőhöz érkezett a PlayStation 4.

Control - újabb 8 perc tömény akció

Közeledik a Control megjelenése, a Remedy pedig lassan napi szinten önti a nyakunkba a játék újabb látnivalóit. A mostani felvétel nem lő le semmit, viszont a játék intenzív harcrendszerét ismét megvillantja.

Készül a Hitman harmadik epizódja

A játékfejlesztői kulisszák mögé betekintést nyújtó NoClip csapata ezúttal a koppenhágai IO Interactive-nál vendégeskedett, legújabb dokumentumfilmjükben pedig a stúdió fejese, Hakan Abrak is megszólal, aki érdekes dolgokat árult el.

HWSW: Nintendo Switchre is utat talált az Android

Ha a Switch játékai helyett inkább az Androidra megjelent játékokat szeretnéd a hibrid konzolon játszani, már annak sincs akadálya. A kézikonzolon egyelőre a Lineage OS 15.1-et sikerült telepíteni, meglepően sok funkcióval.

Dátumot kapott a New Super Lucky's Tale

Novemberben Nintendo Switchre költözik a Super Lucky's Tale kibővített változata. Az apró róka kalandjai jóval felhasználóbarátabbak lettek, így a játék remekül illeszkedik majd a hibridkonzol repertoárjába.

Októberre csúszott a Sega Mega Drive Mini

Rossz hírünk van a retrokonzolok szerelmeseinek: ismét csúszik a Sega Mega Drive Mini megjelenése, legalábbis Európában és a Közel-Keleten. Szerencsére nem annyira vészes a késés - két extra héttel kell számolnunk.

Betekintés a Control kísérteties világába

Alig egy hónap van már csak hátra a Control megjelenéséig. A Remedy egy újabb bizarr történettel rukkolt elő, és hiába enged némi betekintést a legújabb előzetes, továbbra is csak gyűlnek a megválaszolatlan kérdéseink.

Super Smash Ultimate - úton a Dragon Quest hőse

Hamarosan újabb hőssel (vagy inkább hősökkel) bővül a Super Smash Bros. Ultimate névsora. A Dragon Quest-játékok főhősei közös titulussal, a Hero fedőnevet használva lépnek az arénába, s nemsokára többet is megtudhatunk róluk.

PC-re és PS4-re tart a Doom 64

Úgy tűnik, hogy a Bethesda alaposan jár el, ha a klasszikus Doom-játékok felélesztéséről van szó. A korhatár-besorolással foglalkozó PEGI információi alapján modern rendszerekre költözhet a Doom 64 is.