Hírarchívum - 2019. augusztus

GC 2019: Windjammers 2 - arénafrizbi a javából

Még a tavalyi Gamescomon mutatkozott be a Windjammers folytatása, az SNK klasszikusának második részéről viszont alig lehetett azóta hallani. Tavasszal egy videó jelezte, halad a fejlesztés, most viszont befutott egy tízperces ízelítő is.

Cyberpunk 2077 - jön az új gameplay videó

Eredetileg a jövő heti PAX Westen akart egy panelt tartani a CD Projekt RED, de logisztikai okokból ez elmarad. Helyette egy livestreamet kapunk, ahol egy negyedórás gameplay videót is megmutatnak nekünk a Cyberpunk 2077-ből.

GC 2019: Link's Awakening - 30 perc kalandozás

Nem hiányozhatott az idei Gamescomról a The Legend of Zelda: Link's Awakening mesésen felújított változata sem. A Nintendo közel félórát adott arra, hogy jobban is megismerkedjünk Koholint Islanddel.

Közeleg a PC-s Power Rangers: Battle for the Grid

Megjelenési dátumot és hivatalos gépigényt kapott a Power Rangers: Battle for the Grid PC-s változata. A konzolos játékosok már tavasszal csatlakozhattak a bunyóhoz, a számítógépes brigád pedig szeptember végén követheti őket.

Így fest a PlayStation 5 dev kitje

Hozzánk, játékosokhoz ugyan egész biztosan egy teljesen másféle doboz kerül majd, de akkor is érdemes egy pillantást vetni a következő generációs PlayStation fejlesztői változatát ábrázoló rajzokra.

GC 2019: Félórányi séta a Bloodlines 2 sötét utcáin

Mocskos utcák, sötét sikátorok és romba dőlt lakások. Nem szívesen látogatnánk meg Seattle sötétebb környékeit, főleg, ha azok még vámpíroktól is hemzsegnek. Most közel 30 percig követhetjük a játék menetét.

GC 2019: Rövid előzetesen a Man of Medan

Egy újabb, villámgyors kedvcsinálót kapott a Man of Medan, a The Dark Pictures-antológia első felvonása. Hamarosan mi is megtudhatjuk, hogy mi áll az 1947-ben eltűnt hajó körüli mítosz hátterében.

GC 2019: Monster Hunter World - Aloy is visszatér

Egy rövid kollaboráció erejéig ismét összemosódik a Monster Hunter World és a Horizon: Zero Dawn világa. Közeleg az Iceborne megjelenése, a fagyos tájakon pedig Aloy igazán otthonosan érzi magát.

GC 2019: Félórán át pörög a Luigi's Mansion 3

A Nintendo is tiszteletét tette a 2019-es Gamescomon, így természetesen nem hagyhatták otthon a Luigi's Mansion 3-at sem. Lássuk, hogy milyen rémisztő dolgok várnak Luigire és új barátjára, Gooigire!

Gears Tactics - Xbox One-on is

A tavalyi E3-on bemutatott Gears Tactics kapcsán volt egy apróság, ami miatt bizony vakarhattuk a fejünket: a taktikai játékot kizárólag PC-re jelentették be. Rod Fergusson most elárulta, hogy az xboxosok sem maradnak ki a jóból.