Hírarchívum - 2019. szeptember

Október elején jelenik meg a Neo Cab

Már nem kell sokat várni a Neo Cabre, amelyben egy cyberpunk város utolsó emberi taxisofőrét alakítjuk majd. Miközben az utasainkat furikázzuk, szóba elegyedhetünk velük, hátha sikerül megtudnunk ezt-azt az eltűnt barátunkról.

Íme, az Xbox Game Pass konzolos újdonságai

A Microsoft bejelentette, hogy milyen újdonságokra számíthatnak a hónap második felében az Xbox Game Pass konzolos előfizetői. Verekedős játék, raliszimulátor és egy LEGO-játék is helyet kapott a felhozatalban többek között.

Stalker Online - már közel a steames rajt

A bejelentés mellé pedig nem csak egy friss előzetest, hanem még egy szabadon kipróbálható bétát is kaptunk. Készítsétek a vegyvédelmi ruhátokat, úgy néz ki, hogy visszatérünk a ’90-es évek sugárzó szovjet világába!

Modern Warfare - gépigényt kapott a béta

Ami az új grafikus motorhoz mérten nem is tűnik olyan vészesnek processzor téren. Memóriából viszont elkélhet a 16 GB RAM, és a videokártyák frontján sem lesz érdemes veterán alkatrészekkel harcba indulni.

Októberben érkezik Switchre a Syberia Trilogy

Noha már mind a három Syberia-játék elérhető Nintendo Switchen digitálisan és dobozos formában egyaránt, sőt, még egy Syberia 1 & 2 Collection is létezik, most kapunk egy „hiánypótló” Syperia Trilogyt is.

Ace Combat 7 - egy egész rajnyi DLC a radaron

A Bandai Namco leleplezte a Season Pass hátralévő három DLC-jének a pontos megjelenési dátumát, illetve még egy rövid kedvcsinálót is kaptunk az új repcsikkel és spéci küldetésekkel érkező kiegészítőkhöz.

Egyre csodásabban fest a Planet Zoo

Pedig ez még csak a béta! Komoly izgalmak várnak az állatkertek szerelmeseire, ugyanis a Planet Zoo az eddigiek alapján egy hiánypótló alkotás lesz, rengeteg lehetőséggel és még annál is több állattal.

Trine 4 - álmainkba férkőznek a sötét árnyak

A Trine 4: The Nightmare Prince legújabb történeti traileréből kiderül, hogy Zoya, a tolvaj, Amadeus, a varázsló és Pontius, a lovag miért áll újból össze egy csapatba. Kalandjaik során az izmaik mellett az agyukat is megtornáztathatják.

Earthfall - Switchre látogatnak az űrlények

Itt az idő, hogy megmentsük a Földet - ismét. A tavalyi év során konzolokon és PC-n egyaránt mérsékelt sikereket elérő Earthfall ugyanis hamarosan tiszteletét teszi a Nindendo Switchen is.

Ghost Recon: Breakpoint - közeleg a nyílt béta

A Ubisoft bejelentette, hogy szeptember végén tartják a Ghost Recon: Breakpoint nyílt bétatesztelését, amelyhez mindenki hozzáférhet majd. A bejelentés mellé egy élőszereplős előzetest is kaptunk.